Connect with us

Hír

Gurley-nek ízületi gyulladása van, elcserélné Hyde-ot és Jacksont a Jaguars

Jeff Howe (The Athletic) információi szerint Todd Gurley ízületi gyulladással küzd abban a térdében, amit 2014-ben ACL szakadása után megműtöttek, majd az idei Eagles elleni meccsen rásérült. Ez megmagyarázhatná, hogy miért volt annyira formán kívül a rájátszásban. A Ramsnél egyébként az őssejt kezelés is felvetődött Gurley kapcsán.


A Jaguars megpróbálja elcserélni mind Carlos Hyde-ot, mind Malik Jacksont. A futó iránt minden bizonnyal nem lesz nagy kereslet $4,7 milliós fizetése miatt, de Jacksonért akár lehet, aki továbbra is egy nagyon jó védőfalember. Ellenben ő is nagyon sokat keres, évi $13 milliót kéne miatta lefoglalni a fizetési sapkában, ez pedig elriaszthatja a csapatokat.


A Dolphins kivágta a pass rusher Alan Branchet, ezzel $2 millió halott pénz benyelése mellett felszabadított a csapat $7 milliót. Nagy átalakulás lesz DE poszton a Dolphinsnál, hiszen az utóbbi két évben összesen 7 sacket szerző Branch mellett jó eséllyel megválnak Cameron Wake-től és Robert Quinntől is.


A Patriots kivágta Dwayne Allen tight endet. Állítólag egy jóval alacsonyabb összegű szerződéssel szívesen visszahoznák, de egyszerűen túl drága volt Allen a csapat számára.


A Ravens állítólag le szeretné majd igazolni a Chargerstől távozó Tyrell Williams elkapót, aki az egyik legjobb elérhető WR lesz a piacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!