About the author

18 Comments

 1. 1

  Bálint Unger

  na jó, azért még ne emeljük őket az egekbe, igaz, a legnagyobb kerékkötő (Jackson bá’) már lelépett, de előbb lássuk mit nyújtanak a pályán :D

 2. 2

  wolandrule

  Szerintem nem fog egy csapásra összeállni ott minden, az egyik Wild Card helyet elcsíphetik. Nálam a Steelers a favorit, a támadófal az egyik legjobb, Big Ben el tud karistolni mögötte, plusz egy közepes futó is hozhat Bell szintű yardokat a segítségükkel. Juju már a múlt szezonban is az első számú célpont volt AB ide, vagy oda. A védelem sem rossz és a Steelers rendre jól draftol, nagyon jók a scoutok. A Ravensben nem hiszek, a Bengals meg simán szar, ha nem figyelnek oda 1/1 lesz.

 3. 3

  LG

  Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a Steelers támadófal az a Steelers támadófal marad-e, ami Munchakkal volt! Én nem hiszem. A scoutok lehet, hogy jók, de ahogy ezt sokszor szoktam mondani, az alapokon kívül (kit melyik körben választanak ki; előzetesen mekkora tehetségnek gondolják stb.) nagyon sokat számítanak az edzők is, hogy mit hoznak ki a srácokból. Munchak ebben nagyon jó volt, de lehet az őt követő Shaun Sarrett is jó lesz, ő is ott van már egy ideje, talán ellesett ezt-azt elődjétől. Ettől függetlenül nagy harcot várok a Steelers és Browns között a csoportelsőért.
  A Ravensben bíztam volna, amíg nem zavartak le egy ilyen FA piacot Oo Gyakorlatilag elengedték a védelem jó részét. A Bengals meg… ők építkeznek (már egy ideje…)

 4. 4

  katonadani

  “a Steelers rendre jól draftol”

  azért ezt így nem mondanám, az utóbbi 4 évből csak a 2017-es az, ami tényleg jó draft volt, utóbbi 7 évből meg kettő (2014) – plusz 1-1 játékos itt-ott, aki tényleg jó lett.

 5. 5

  Sestertius

  Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy a Steelers miért van ennyire magasan :D
  AB nincs, Bell nincs, faledző elment, védelem még mindig olyan szar, mint volt.. BB egy évvel öregebb..
  Nálunk elment a fél védelem, viszont van két 3. évbe lépő EDGE játékos pótlásnak, egy All Pro kaliberű FS.. az egyre értéktelenebb ILB a kérdés csak..
  szóval ezt nem teljesen látom, hogy hogyan alakult így ki..
  valszeg a megszokás hatalma a fogadóknál..

  én egyértelmű Browns csoportgyőzelmet vizionálok két 7/9 körüli csapattal a második és a harmadik helyen.. (nem a Bengals :D)

 6. 6

  Bélabá a csótány

  “Egyébként a Super Bowl megnyerésére a Bovada oddsai szerint az 5. legesélyesebb a Browns, holtversenyben a Chargersszel és a Bearsszel, megelőzve az Eaglest és a Coltsot.”
  https://uploads.disquscdn.com/images/81b8b1177dc9908c0ca9ab5978778448ed3be656d56dd674bc6f3a662522886a.gif

 7. 8

  Tamás

  Aztán nehogy kellemetlen meglepetés érje a Browns csapatát, mint tavaly a Vikingst-t. Ott is mindenki csoportgyőzelmet várt, sőt playoff menetelést, aztán elég gyászos lett a vége.

 8. 9

  d zoli

  Ebben a csoportban valószínűleg nem fognak WC helyet osztani. Olyan a sorsolásuk, hogy besírnak.

  https://www.steelers.com/news/steelers-2019-opponents

  A Browns ellen szól az edző rutintalansága.
  Juju ellen szól, hogy AB jelenléte megágyazott az ő számainak.
  Steelers hagyományosan működik. Browns hagyományosan nem. Node mínusz egy faledző. Ill Bigben tavaly kiugrót nyújtott. Nem hagyott ki meccset. Vajh 2019 ben is menni fog ez? Vajon ki lesz sitten addigra melyik csapatból?

  Izgi lesz. Én Steelers sell, Browns buy vagyok. Márciusban. Még sokára lesz szeptember. :(

 9. 10

  Everlast77

  Ezt nagyon adom :D De amúgy szerintem jól írta le Dani, ha belegondolsz :D

 10. 11

  d zoli

  Te. Ezt régóta nem értem. Gondoltam elsőre nem egy szerkesztőt kérdezek meg. Az Edge az miért csupa nagybetű ezen az oldalon? Tökre mintha mozaikszó lenne.

 11. 12

  Sestertius

  :D :D ez zseniális kérdés
  angol oldalakon is jobbára csupa nagybetűvel látom… szerintem megszokás :)

 12. 13

  bjeela

  Én is ezt várom, mert kell a vérfrissítés és jó lenne az NFL-nek egy kemény Browns. Azonban bármennyire is fikáztam az elmúlt pár hónapban a Vasast és vizionáltam a beégésüket, de mocorog bennem a kisördög, hogy a Vasas egy kibaszott jól vezetett franchise és ha szar van, akkor kőkeményen összezár, kihajigálja a zavaró elemeket és hozza az eredményeket. Ebben kicsit olyan, mint a Pecc. Szóval a szívem nagyon szeretné, hogy legyen egy új és zseniális Browns egy korszakos QB-vel, de az eszem még hezitál és ad még esélyt a Vasasnak.

 13. 14

  Bélabá a csótány

  Annyira jól megy a vasasnak ez az “összezárás” hogy az utolsó SB győzelem óta kerek 5 PO győzelmet számolnak.
  Lehet egyébként matekozni,hogy ki mennyit tett bele ezekbe a meccsekbe,de nem érdemes, mert csak sírás lenne a vasas drukkerek részéről.
  Bennél meg ugye mindíg feljön,hogy “még mindíg egy jó QB”.
  Igazuk is lenne szerintem, ha az utóbbi 8 szezon csúcspontja nem egy Jaguars ellen ELVESZTETT konferenciadöntő lenne.

 14. 15

  Bélabá a csótány

  Nem a pats teljesítménye ez etalon.
  Hanem az aktuális évi arcoskodás,meg +ba azok a sztorik amik kijöttek.
  A “nem segítek a Rudinak” sztoritól kezdve a mostani “ha nem tetszik a play, akkor direkt fumblet csinálok”-ig.

 15. 16

  bjeela

  Gondolkozzunk, Béláim! Értemén, hogy a pecces teljesítmény az etalon és a jó fogalmát sokak számára ez jelenti, de azért ne kergüljünk meg teljesen és ne az NFL történelmének leghosszabb sikerkorszakához kössük a “jó” fogalmát a “kivételes”, “elképesztő”, “megismételhetetlen”, “afaszomsetuggyahogycsinálták” és az “ottdögöljönmegakurvaannyaarohadtmázlistánakmertilyennincs” meghatározások helyett. A Vasas mégiscsak hozott az utolsó SB győzelem óta tízből hat PO-ba jutást, ami lássuk be, nem tipikus az NFL-ben. 2014-től meg sorozatban hoztak négyet és az ötödiket is a végén cseszték el, igaz, azt bitang rondán. Szóval az összezárásos minősítésem azt hivatott jelezni, hogy a Vasas ezzel a teljesítményével mégiscsak kiemelkedik a tömegből és PO esélyes. Ennél többet nem állítottam. Ja, és amúgy BigBen télleg jó irányító, asszem tavaly a legtöbb yardot ő hajigálta össze.;)

 16. 17

  bjeela

  Druszám, a Vasas és BigBen arcoskodása és tahósága nem rombolja azt, amit mondtam és nem igazolja, amit te mondtál. ;) Igen, BigBen egy baltával faragni való tuskó is tud lenni, de a fala kedveli és jó QB. Tomlin sem a diplomácia és a pszichológia géniusza, nem kevés prosztó megnyilvánulása volt már eddig, de mégis arról híres, hogy a PO-ba általában bejut a csapata. Szóval ez egy jó franchise, más kérdés, hogy az elmúlt tíz évben bőven volt olyan szezon, ahol a csapat alkalmas lett volna egy SB győzelemre, mégsem hozták össze. Ez pedig nálam Tomlin lelkén szárad.

 17. Pingback: Harbaugh: A Browns a legtehetségesebb csapat a divízióban | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team