Connect with us

Érdekességek

Hivatalosan is a Browns az AFC North favoritja!

A Cleveland Browns megérkezett! Ugyan még nem nyertek semmit és 17 éve nem jutottak rájátszásba, de most úgy tűnik, megérkeztek!

A Browns ugyanis jelen pillanatban az AFC North favoritja a Westgate Las Vegas Super Book fogadóiroda szerint. Egészen pontosan +140 az oddsuk (azaz 100 dollár tét esetén 140 dollárt lehet nyerni), míg a Steelers a második +160-nal, a Ravens pedig a harmadik +250-nel. A Browns egyébként még sosem volt a szezon kezdetén a legesélyesebb csapat az AFC Northban (a 2002-es csoportkialakítás óta) – meglátjuk sikerül-e megtartani vezető pozíciójukat szeptemberig.

A Browns 2017-ben egyetlen meccset sem nyert, 2016-ban pedig mindössze egyet. Most azonban őket nyomja majd az esélyesség terhe, a léc pedig magasan van. Vajon a Steelers vagy a Ravens tud abból erőt meríteni, hogy a legtöbben a Brownst esélyesebbnek tartják náluk? Ősszel meglátjuk, addig is a várakozások hatalmasak a Brownsszal kapcsolatban.

Egyébként a Super Bowl megnyerésére a Bovada oddsai szerint az 5. legesélyesebb a Browns, holtversenyben a Chargersszel és a Bearsszel, megelőzve az Eaglest és a Coltsot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!