Connect with us

Hír

Így búcsúzott Gronktól Kraft és Belichick

Visszavonult minden idők egyik, ha nem a legjobb tight endje, Rob Gronkowski. Azt már olvashattátok, ő maga hogyan köszönt el a focitól, most pedig álljon itt a Patriots tulajdonosának, Robert Kraftnak, és a főedző Bill Belichicknek a szavai Gronk visszavonulása kapcsán.

Kezdjük Krafttal:

Abban a 9 évben, amikor ismertem Rob Gronkowskit, egyszer sem láttam, hogy rossz napja lenne. Mindig fiatalos lendületet lehetett látni rajta és öröm volt körülötte lenni. Játékosként elnyerte az edzők és a csapattársak tiszteletét a kemény munkája, önzetlen hozzáállása és a játékban mutatott dominálása miatt. Gronk nagyon gyorsan közönségkedvenc lett és a posztja legdominánsabb játékosa volt közel egy évtizeden át.

Várom a pillanatot, hogy a közeljövőben beiktathassuk mind a Patriots-, mind a Pro Football Hall of Fame-be. Amilyen kiváló játékos volt, még kiválóbb ember volt, és a játék nagykövete. A karrierje során megszámlálhatatlanszor találkozott a közésséggel és nem volt jobb gyógyír a betegeknek a kórházban, mint egy Gronk általi látogatás. Ugyan a Patriots szurkolók nyilvánvalóan hiányolni fogják a pályáról, ő egy Hazafi lesz élete végéig és háromszoros Super Bowl győztesként fogják ünnepelni.

És jöjjön Belichick:

Nagy öröm és megtiszteltetés volt edzeni Rob Gronkowskit az utóbbi 9 évben. Az újonc évétől az utolsó szezonjáig és számlálhatatlan alkalommal közötte, Rob egyik fő oka volt annak, hogy meccseket és bajnokságokat nyertünk. Az elit méret, képesség, intelligencia, keménység és nyomás alatti teljesítőképesség kombinációja emelte mindenki fölé.

Rob hatása a csapatunkra és a szervezetünkre sok helyen volt érezhető. A legnagyobb csapatsportban Rob egy hihetetlenül jó csapattárs volt. A teljesítménye magáért beszél, de a napi hozzáállását, a félreérthetetlen pozitív energiáját sosem fogjuk elfelejteni. Rob egy hihetetlen nyomot hagy a Patriots szervezetén és magán a játékon is, hiszen a posztja valaha volt egyik legjobb, legkomplettebb játékosa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!