Connect with us

Hír

Ismét új felállásban áll ki a Seahawks támadófala

Az utóbbi évek szenvedését követően felüdülés volt nézni, ahogy Russell Wilsonnak van ideje szétnézni a pályán a passzok előtt. Bizony, az új O-Line edző és az új igazolások meghozták a várt védelmet Wilsonnak, ami most tovább erősödhet.

 

 

Ahogy tavaly, úgy idén is guard poszton volt mozgás a Seahawksnál, hiszen mindkét kezdőjük szabadügynökként várta a piac nyitását. Végül J.R. Sweezynek nem volt maradása – egyelőre, míg D.J. Fluker új, 2 évre szóló szerződést kapott a csapattól, amely tökéletes ajándék a szülinapját éppen tegnap ünneplő guardnak. Kettejük közül valóban ő tűnt életképesebb opciónak, így jó döntést hozott John Schneider general manager.

 

Sweezy helyét pedig a lassan karrierje utolsó éveit taposó Mike Iupati vette át, aki képtelen távozni az NFC Westből. A 49ers és a Cardinals korábbi támadófalembere Jim Harbaughék Super Bowl részvétele óta nem tudott egy alapszakaszt sem végigjátszani elejétől a végéig, 32 évesen pedig aligha fog pályája csúcsára visszatérni. A Seahawksnak viszont nagy segítség lenne, ha minél több meccsen hozna akár csak egy átlagos szintet is, a támadójátékon biztos meglátszana egy jó Iupati teljesítmény. A szerződése pontos részletei nála sem ismertek, de csak a 2019-es szezonra szól, és becslések szerint kevesebbet fog keresni mint Arizonában.

 

A mai állapotok szerint a Duane Brown – Mike Iupati – Justin Britt – D.J. Fluker – Germain Ifedi ötös védi majd Wilsont, ahol még mindig a RT az egyetlen fejvakarós poszt a kezdőben. Ám a sok éves nihill után áldás a szurkolóknak, hogy csak egy gyenge pont van az egységben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!