Connect with us

Hír

Jordan Matthews a 49ersben, Markus Golden a Giantsben

Nagy igazolás ugyan nem történt az éjjel, de számos friss hírről lehet beszámolni. Vágjunk is bele!

 

 

  • Brian Poole-lal pótolja a megüresedett slot cornerback pozíciót a Jets. A korábbi Falcons játékos $3,5 milliós szerződésben állapodott meg a Jetsszel a 2019-es idényre.
  • Markus Goldennel kívánja felrázni a megfogyatkozó passzsiettetését a Giants. A sérülésekkel bajlódó játékos egy prove it szerződést kapott az előttünk álló szezonra, ahol korábbi edzőjével, James Bettcherrel dolgozhat ismét együtt. További hír a Giants háza tájáról, hogy a cornerback Tony Lippettet és Antonio Hamiltont is újraigazolták.
  • A 49ers csak szerzett egy elkapót, még ha nem is a prémium kategóriából. Jordan Matthews költözik Kaliforniába. Az LB sorba a távozó, majd visszavonuló Brock Coyle helyére David Mayo érkezett a Panthersből.
  • Kevin White Kliff Kingsbury kezei alatt kaphatja meg utolsó esélyét az NFL-ben. A korábbi elsőkörös elkapó a Cardinalshoz igazolt egy évre.
  • A Patriots folytatja a kisebb nevű játékosok felhalmozását, ezúttal a DT Mike Pennell, a TE Matt LaCosse, a WR Maurice Harris, illetve a S Terrence Brooks került Bostonba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!