Connect with us

Hír

Julio Jones hamarosan gigaszerződést kap a Falconstól

A hírek szerint közel a megállapodás Julio Jones és az Atlanta Falcons között egy új, 4-5 éves szerződéshosszabbításról. Nem is akármilyen kontraktus lesz ez, állítólag évi $20 millió körüli összegről van szó, amivel a legjobban fizetett elkapó lenne az NFL-ben.

Julio Jones a legjobb öt elkapó közt van a ligában és könnyen lehet érvelni amellett, hogy konkrétan ő a legjobb. Az utóbbi négy év mindegyikében neki volt a legtöbb elkapott yardja megfutott útvonalanként a ligában (minimum 200 route), ha pedig valakit a nagy meccsek és clutch pillanatok érdekelnek, akkor a két NFC-döntőjén összesen 20 elkapást, 362 yardot és 4 TD-t tett be a közösbe.

Julio jelenleg a 11. legjobban fizetett elkapó a ligában évi átlag $14,25 millióval, a legjobban fizetett pedig Odell Beckham évi $18 millióval. Ezt minden bizonnyal túl fogja szárnyalni a Falcons játékosa, a kérdés inkább az, hogy a $20 milliós határt is átlépi-e. Nehezíti a helyzetet, hogy a Falconsnak van az ötödik legkevesebb helye a fizetési sapkában jelenleg, a tegnapi hivatalos adatok alapján mindössze $4,6 millió, így kreatívnak kell lennie majd a cap guruknak a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!