Connect with us

Hír

Kivágta a Jaguars Hyde-ot, Jacksont, Gipsont és Parnellt is

A Jacksonville Jaguars korábban megpróbálta elcserélni mind a védőfalember Malik Jacksont, mind a futó Carlos Hyde-ot, mind a safety Tashaun Gipsont, azonban egyik sem jött össze, így mindhárom játékosát kivágta a csapat. Ráadásul a támadófalember Jeremy Parnell is lapátra került. Épp, mint jósoltuk a FA-kitekintő sorozatunk jaguarsos részében.

Malik Jackson még mindig egy elég jó játékos, de $11 milliót spórolhatott vele a csapat $4 millió halott pénz benyelése mellett, ez pedig a kevés pénzzel rendelkező Jaguarsnak jobb döntésnek bizonyult – ennyit azért nem ér. A 29 éves játékos így mehet a piacra, ahol biztos lesznek kérői, de valószínűleg ennyit nem fog kapni senkitől.

Carlos Hyde tavaly egy ötödik körös pickért cserébe érkezett a Brownstól, 8 meccs alatt 58 futásból 189 yardot szerzett mindössze Jacksonville-ben. A Jaguars $4,7 milliót spórol a kivágásával, elég egyértelmű döntés volt ez is.

Tashaun Gipson kivágásával $7,45 milliót spórol a csapat $1,6 millió halott pénz benyelése mellett. Jeremy Parnell $6 milliót keresett volna, halott pénz nélkül vált tőle meg a Jaguars.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!