Connect with us

Hír

Lynch és a Raiders megvárják a draftot

Egy hónapja a Raidersnél még azt mondták, hogy Marshawn Lynchnél a labda, hogy eldöntse, vissza akar-e térni a csapathoz harmadik szezonjára is. Most kicsit változott a helyzet és a general manager Mike Mayock azt mondta, hogy megvárják a draftot, és utána visszatérnek a Lynch-kérdésre.

Ez nyitva hagyja a Raiders lehetőségeit. Ha lenne olyan futó, akit szeretnek a drafton és őt ki tudják választani, akkor nem feltétlen lesz szükség Lynchre, azonban ha ez nem jönne össze, akkor ott van talán a liga legjobb B terve jelen pillanatban.

Jelenleg csak egyetlen egy futót tartanak érdemesnek arra, hogy elkeljen a top35-ben, ahol a Raidersnek négy választása van. Ő pedig Josh Jacobs az Alabama egyetemről. Ha 1/24-re, 1/27-re vagy 2/35-re érdemesnek találja a kiválasztását a Raiders (és elérhető lesz még), akkor Lynchre talán nem lesz szükség. Azonban a csapatnak a 2/35 után egészen a negyedik körig nincs választási joga (jelenleg, nyilván lehet még csereberélni), így ha nem választják ki Josh Jacobst, akkor jó eséllyel visszatér majd Marshawn Lynch a csapat talán utolsó oaklandi szezonjára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!