Connect with us

Hír

Mathieu a Chiefsben gazdagszik meg!

A Texans próbálta megtartani Tyrann Mathieu-t, de nem sikerült. A kiváló defensive back 3 évre $42 millióért írt alá a Kansas City Chiefs csapatához, ami azt jelenti, hogy évente ugyanannyit fog keresni, mint Landon Collins a Redskinsben.

A 26 éves játékost 2013-ban választotta ki a Cardinals az ötödik körben, 2016-os szezonja sérülés miatt hamat véget ért, 2017-ben az összes védő közül a legtöbbet töltötte a pályán, majd a Cardinals kivágta, így egy prove it szerződéssel Houstonba írt alá. Most pedig megkapta a nagy pénzt, ráadásul egy contender csapattól. A sokoldalú játékos nagy segítségére válhat a Chiefsnek.

Ez egyébként akár azt is jelentheti, hogy Eric Berry a kivágás sorsára jut, hiszen két safetynek évi $13+ milliót adni azért nem feltétlen a legjobb ötlet, még ha Mathieu elég szabadon mozgatható bármilyen poszton a secondaryben. Ezt nehezíti, hogy a Chiefs nem spórolhat sokat Berry kivágásával, hiszen $16,5 milliós cap hitjéből $15 milliót halott pénzként kellene elkönyvelni – ebből $8 milliót áttolhatnak a jövő évre, ha június elsejei cutként könyvelik el.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!