Connect with us

Hír

Még mindig van jó pár nagy név a piacon

Már egy hete hivatalosan is kinyitott a piac – 10 napja pedig lehetett tárgyalni, és már akkor megszülettek egyezségek -, azonban még mindig van pár elég nagy név a szabadügynökök közt.

A legnagyobb egyértelműen Ndamukong Suh, akiről nem nagyon hallani semmilyen információt, hol folytatná. Ziggy Ansah a Saintsnél volt viziten lassan egy hete, azóta körülötte sem forr a levegő. Egy másik pass rusher, Justin Houston is keresi csapatát, de róla sem érkezett semmi érdemleges információ. Eric Berry a Cowboysnál volt egy viziten, de onnan továbbállt.

Elég védőcentrikus a legnagyobb nevű szabadügynökök listája, ugyanis az említett urakon kívül Muhammad Wilkerson, Timmy Jernigan, Corey Liuget, Jamie Collins, Zach Brown, Darqueze Dennard lehetne a következő a képzeletbeli listánkon, vagy éppen Brandon Marshall, Darius Philon, de megemlíthetjük Danny Sheltont, George Ilokát, Derrick Morgant vagy Glover Quint is.

A támadóknál Jared Cookról hallani talán a legtöbbet, ő közel áll a Saintshez állítólag. Egy másik tight end, Austin Seferian-Jenkins is keresi még csapatát, ahogy a támadófalból Andy Levitre, Josh Sitton, Ryan Schraeder és Donald Penn is, vagy épp futó poszton Jay Ajayi és CJ Anderson. Az elkapók közül Demarqius Thomast, Michael Crabtreet és Pierre Garcont lehet kiemelni, de Dez Bryantről se feledkezzünk el.

És hogy a rúgókat se felejtsük ki, Stephen Gostkowskinak sincs még csapata.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!