Connect with us

Hír

Mostantól a Broncosé a liga legjobban fizetett jobb oldali tackle-je

Lassan tényleg minden poszton új legjobban fizetett játékosok lesznek, a Broncos most éppen a jobb oldali tackle pozíció legmagasabb fizetésén emelt egy kicsit. A Dolphinstól Ja’Wuan James érkezik négy évre $52 millióért (évi átlag $13 millió), amiből $32 millió garantált. Az eddigi legjobban fizetett RT Lane Johnson volt évi átlag $11,25 millióval.

A Broncos állítólag már tavaly is próbált cserélni Jamesért a Dolphinsszal, így viszont draft pickek feláldozása nélkül szerezte meg a falembert. Mike Munchak támadófaledző minden bizonnyal nagy szerepet játszott az igazolási folyamatban, hiszen kiteljesedhet alatta a korábbi első körös választott.

James 62 meccsen volt kezdő pályafutása alatt, 2017-ben nyolc-, 2015-ben kilenc meccset hagyott ki. Pro Bowlba vagy All-Pronak nem választották, de egy korrekt játékos és nagy hiányposztra érkezik.

A Broncos egyébként megszerezte a cornerback Kareem Jacksont is 3 évre $33 millióért, így az első napon két hiányposztot is kipipált a denveri alakulat. Ráadásul a hírek szerint újra tárgyalásokat kezdeményeztek a center Matt Paradisszal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!