Connect with us

Hír

Ne lepődjünk meg, ha Gronk visszatér

A mai nap főleg Rob Gronkowskiról és a visszavonulásáról szól. A 29 éves játékos szögre akasztotta a sisakot és komolyan is gondolja. Azonban ne lepődjünk meg, ha esetleg meggondolja magát.

Gronk nem titkolta el, hogy az utóbbi években a sok ütés eléggé kifárasztotta és lestrapálta. Ez azonban nem jelenti, hogy nem lehetne esetleg visszacsábítani focizni egy kicsit. Főleg ha nem kell végigcsinálnia a teljes holtszezont, hanem a Patriots a szezon vége felé szeretné újra a csapatban látni. Nem nehéz elképzelni, hogy Gronk még sokat hozzá tudna tenni egy playoff runhoz.

Gronk ügynöke, Drew Rosenhaus is arról beszélt, hogy ha a Patriots szenvedne egy kicsit és szüksége lenne Gronkra, és mondjuk Brady felhívná, hogy “Figyelj Rob, szükségem van rád”, akkor egyáltalán nem sokkolná, ha Gronk visszatérne pár meccsre.

Nem lenne egyedüli eset egyébként, sok sztár visszatért már visszavonulásából: Jason Witten, Marshawn Lynch, Randy Moss, Brett Favre, Deion Sanders, Randall Cunningham példának okáért.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!