Connect with us

Hír

Rekordszerződésre készül a Chiefs és Tyreek Hill

A Chiefsnek sok teendője van a holtszezonban, a védelem romokban, ráadásul elvesztheti három legjobb védőjéből akár kettőt is (Justin Houstont kivágják minden bizonnyal, Dee Fordot pedig elcserélnék). Ennek ellenére, vagy épp emellett pedig azon dolgoznak Brett Veachék, hogy hosszabbítsanak a liga egyik legjobb elkapójával, Tyreek Hillel. Ian Rapoport információi szerint pedig rekordszerződés néz ki a szélvészgyors WR-nek.

A korábbi ötödik körös játékos újonc szerződése utolsó évébe lép és mindössze 2 milliót fog keresni 2019-ben. Ez óriásit emelkedhet, ugyanis a rekord jelenleg Odell Beckham öt éves, $90 milliós, $65 millió garantáltat tartalmazó kontraktusa. Úgyhogy a háromszoros Pro Bowler és kétszeres All-Pro Hill elég nagy fizetésemelésre számíthat.

Ki is érdemelte a pályán nyújtott teljesítményével, három év alatt 233 elkapást, 3255 yardot és 25 TD-t ért el, plusz a földön is hozzátett 477 yardot és 4 TD-t, ráadásul a speciális egységben is van öt visszahordott TD-je. Csak 2018-ban 87 elkapást (10. legtöbb) 1479 yardot (4. legtöbb) és 12 TD-t (3. legtöbb) szerzett és az NFL legelektrikusabb játékosává nőtte ki magát, aki Patrick Mahomesszal halálos párost alkot Kansas Cityben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!