Connect with us

Hír

Senki nem kéri Tannehill fizetését

A Joe Flacco trade után felcsillant néhány general manager szeme, hogy lehet remény egy középszer irányító elcserélésében. Ám John Elway manővere volt a pünkösdi királyság, míg a realitás az, hogy senkit nem érdekelnek már azok az irányítók, akiknek lefőtt a kávé.

 

 

Ezzel a Dolphins járhat pórul leginkább, amely a hírek szerint aktívan keresett Ryan Tannehill számára egy új csapatot, de végül hoppon maradt. Az ok nem meglepő, a 30 éves irányító alapfizetése $18,75 millió lenne a 2019-es szezonra, ezt pedig senki nem akarja bevállalni. Hogy miért Flacco volt a példa, nos, az ő $18,5 milliós alapfizetése megért a Broncosnak egy 4. kört, ám Tannehill már nem kell senkinek ennyi pénzért.

 

A korábbi elsőkörös irányító szénája egyre inkább kifelé áll Floridából, és ezzel ő is egyre inkább tisztában lesz. A tavalyi módosításoknak hála Tannehill szerződése idén $26,6 millióval terheli a Dolphins capjét, amit kizárt dolog, hogy így hagy a csapat. Viszont ha nem megy belfe egy masszív fizetéscsökkentésbe, akkor az életben nem talál hozzá cserepartnert a Dolphins, így csak a kivágás jelenthet számukra spórolási lehetőséget. Ezzel egyébként ugyanúgy ~$13,2 milliót lehetne spórolni, de nyilván bízik valami ellenértékben a GM székbe frissen kinevezett Chris Grier.

 

Na de melyik csapat lehet az, amelyik a soraiba szeretné tudni az irányítót?Leginkább két korábbi edzőjének jelenlegi csapata lehet a befutó, de oda is csak cserének. Adam Gase a Jetsbe vihetné el Sam Darnold mögé, míg Zac Taylor a Bengalshoz Andy Dalton cseréjének. Egyik sem leányálom a számára, főleg hogy a fizetése jócskán meg fog csappanni, de úgy tűnik innen kell újjáélesztenie karrierjét, már ha van benne még valami.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!