About the author

122 Comments

 1. 1

  Antal Kovacs

  Miért nincs olyan opció Bellnél, hogy “Kiesett a formából, túl sokat kér, nem tud megegyezni senkivel és marad a rapper karriernél inkább” ?

 2. 2

  Gergely Angyal

  A Raiders nagyon aktív, legalább is a hírekben :O

 3. 3

  Gergely Angyal

  A Raiders nagyon aktív, legalább is a hírekben :O

 4. 4

  Bélabá a csótány

  Esetleg egy “Összetörjük a csontjaidat te állat!Szilánkosra!” opció IS elférne.

 5. 5

  Oregon88

  Meglep,hogy Bell esetében 3 helyen vagyunk szavazáson,szerintem fel sem merül komolyabban,hogy SF-ba hozzák.
  Úgy néz ki felépül McKinnon,akit nyilván nem véletlenül hoztak,Breidának jó éve volt,ott van még Morris,figyelembe véve,hogy mennyi need van a 49ers keretében és mennyibe kerülne,szerintem szó sincs a dologról.

 6. 6

  4Dchess

  Azért ez a 3 év/10 millió elég diszkont ár Jacksonért….Howie ezt ügyesen csinálta, ennyiért GB-ben is szívesen láttam volna

 7. 7

  katonadani

  végül 3 év 30 milió

 8. 8

  4Dchess

  Na azért így már más a leányzó fekvése :D bár még így sem rossz deal ez szerintem, a D-line megint az erőssége lehet így a csapatnak

 9. 9

  katonadani

  a spotrac becsül valamilyen szinten, valamekkora eltérések vannak, így sosem tekinthető hivatalosnak

  (amúgy szerintem overthecap jobb)

 10. 10

  Tom in Black

  Hát de utóbbinál is a Pats 16, Eagles meg még 30. Az sehogy nem stimmel nálam, hogy a Pats nincs a legrosszabbul álló 10-ben. Még az 5-be is beférnek sajnos, ezért idegesít ez a 7M Bennett-nek, mert ezzel ellőttek szinte mindent, és nem látom az ellenértéket olyan jónak.

 11. 11

  Arnold Patsenegger

  Draftcetlik! Draftcetlik mindenhol!!!! :D
  (Amúgy még valahol biztosan faragni fog BB, tippre Brady és DMC fizetésén)

 12. 12

  Nagir

  Miért vagy miben jobb? Pontosabb? Szinte mindíg van a kettő között eltérés…

 13. 13

  katonadani

  ebben nem lehet benne a Bennett (mármint a hivatalosban), mert csak szerdán megy végve a trade

 14. 14

  Tom in Black

  Brady egyértelmű. De Devin már nem annyira, ő ugyanaz, mint Hightower. Nincs alkupozícióban a Pats. 1M-val kevesebb halott pénzt kéne benyelni csere vagy kivágás esetén, mint Dont’a-nál, csak ugye nála akkor a tesónak is lehet integetni, aki míg ő itt van biztosan kedvezőbb áron visszajönne, mint amit a piacon megkapat, és azért elég jó teljesítményt nyújtott.

 15. 15

  Gergely Angyal

  Micsoda safety piac lesz itt kéremszépen! :O

 16. 16

  Tom in Black

  Hát de az overthecap is csak 16M-t ír a Pats-nek. Még abból jön le a Bennett lóvé? Ezt nem hiszem, mert eddig ők írtak többet a Pats-nek, konkrétan valami 6M-val (még a múltkori cikknél nézegettem, akkor 20 és 26M volt a két oldal infoja)

 17. 17

  katonadani

  OTCn lehet benne van Bennett, nem tudom. De ahogy mondtam, azok csak irányadó számok, ezek meg hivatalosak. Ellenben a hivatalosban nem lehet benne minden, pl a cserék, vagy ha nem küldtek be még papírokat a csapatok, akkor azok sem

 18. 18

  Tom in Black

  Ezzel a baj, hogy már idén is belengette a visszavonulást. Ezért nincs alkupozícióban a Pats, mert a hosszabbítás nem feltétlen érdekes most Devin-nek. Persze, azt tudjuk idén már meggondolta magát, és játszik, nyilatkozta, hogy hirtelen felindulásból jött a SB előtt, hogy esetleg visszavonul, de azért plusz két év egy CB-nél? Amikor 33 most? Kicsit lassú lesz ő már 35 évesen arra a posztra. Aztán lehet, nála is a klub iránti elkötelezettség megvan, de akkor sem lesz 3-4Mnál nagyobb felszabadított összeg utána idén. Az meg a Bennett-re kidobott fele…

 19. 19

  Tom in Black

  Ettől számomra csak zavarosabb. :) Hisz az Eagles-nek 20-at ill. 30-at írnak az oldalak, ergo jóval többet, mint amit most kitettetek, és azt mondod, ez a hivatalos, amiben nincs még benne a költekezés. A spotrac meg már beleszámolja a mai Jackson move-ot is, és úgy 20M. Biztosan bennem van a hiba, de nem áll össze egyszerűen. :)

 20. 20

  Oregon88

  A Browns rámenne a legjobb FA elkapóra

  aki nem más, mint Tyrell Williams. Vagy ha nem a legjobb, akkor az egyik legjobb és minden bizonnyal a legkeresettebb.
  És ez mutatja is,hogy Brownt leszámítva nem túl jók a lehetőségek…
  Kíváncsi vagyok a 49ers mit akar kezdeni a poszttal,mert szerintem ez óriási need,Jimmiy G a sérülése előtt sem volt meggyőző,normális célpontok nélkül nem is lesz…Egy olyan csapatnál nincs miről beszélni,ahol Goodwin a WR1…

 21. 21

  Tom in Black

  Közben kapcsolok, hogy a hivatalosban az Eagles-nél még hozzáadva, a Pats-nél meg levonva nincs Bennett pénze, így már közelít.

 22. 22

  katonadani

  nem tudjuk mit küldtek be a hivatalba és mit nem, így nem tudjuk a hivatalos mivel számol, illetve mennyire tér el az OTC és a Spotrac a valóságtól, hiszen ők sem tudják sokszor a pontos cap számokat

 23. 23

  Tom in Black

  Meglátjuk a piac hivatalos nyitásakor. Mindentől függetlenül a Pats borzalmasan áll, még ha Brady szerződését át is alakítják. Hacsak Bennett nem lesz DPOY, akkor utálni fogom ezt a húzást, jelenleg elmondhatatlanul bosszant. :D

 24. 24

  Arnold Patsenegger

  Engedd el a Bennett témát :) már a csapatban van.

 25. 25

  katonadani

  nem értem ezt a frusztrációd mert tök jó áron van és jól játszik :D

 26. 26

  Tom in Black

  Nincs jó áron Pats szinten. A csapat top fizetésű játékosai közt van. Valami 6-7 helyen. Úgy, hogy Schiano-val balhéja volt már, és 33 éves. Devin meg Dont’a szerződéséből mindenki lefaragni akar, a csapat is, mert öregek és sokat keresnének. Ehhez képest egy külsősnek meg megadnak egy ekkora pénzt. Ha az emíltett két játkos szerződését átalakítják még feljebb lép majd a fizetési listán a csapatban. Ezzel meg végképp kilőtték a Flowers vonalat is, mert még egy DE-re 10M+ már tuti nincs. Csak Flowers-re még jutott volna 12-14 esetleg, és ő ezerszer jobban megérdemelte volna, kiváltképp ha hajlandó lett volna ennyire kevés pénzért maradni, amikor a piac 17-20M-t jósol neki. És a nyilatkozatai alapján egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy maradt volna ennyiért.

 27. 27

  katonadani

  Összességében jó áron van, aki nála kevesebbet keres a Patsben, az nem is olyan jó játékos, mint ő (kivéve ha rookie szerződésen van, meg 1-2 kivételtől eltekintve, pl Edelman)
  Flowerstől meg alapvetően naivitás azt várni, hogy 5-6 millióval kevesebbért aláírjon a Patshez, ez egyszerűen nem reális forgatókönyv.

 28. 28

  Tom in Black

  Ez a Raiders gyanús nekem. :D Altattak itt a rebuild-del Vegasra, aztán kiderül idén mennek a gyűrűért, úgy kötik a szerződéseket ill. cserélnek. :D

 29. 29

  Tom in Black

  Csak szerintem Bennett nélkül is lenne SB. :D Egyszerűen nem bírom, unszimpatikus, nem tetszik a fegyelmezetlensége a pályán stb. Nem örülök neki a csapatban. Van ilyen, nem ő az egyetlen akit nem szívesen látnék, Suh is pl.

 30. 30

  jimboy #SPALack

  én is egy büdös parasztnak gondolom, de ez van. a nyígáson kívül úgyse tudsz mit tenni

 31. 31

  Tom in Black

  Nyilván. :D Ettől én még hangot adok a véleményemnek róla. :D Majd ha DPOY lesz, megenyhülök, talán.

 32. 32

  Tom in Black

  Az, hogy valakikkel kötöttek korábban egy rossz szerződést, ami miatt kivágni sem érdemes őket, és így drágábbak, ugyanakkor gyengébbek egy dolog. Ettől Bennett sem fiatalabb nem lesz, sem olcsóbb. Sőt, még a Schiano-val való viszonya sem lesz jobb. Már magában ez utóbi érthetetlen számomra. A Pats nem szokta megtűrni az öltözői balhékat. Bennett azonnal nyilatkozgatott a leendő DC-ről a csere kapcsán.
  Csak ismételni tudom magam amúgy, a Pats rosteréhez viszonyítsd a bérét, ne a ligához! Aki többet keres, attól is pay cutot akar a csapat, csak Gronk nincs terítéken ebben a témában, nála annak is örülni kell, ha nem vonul vissza. Gilmore tavaly ment bele cut-ba, igaz, még így is többet fog keresni Bennett-nél, de AFC top 3-as CB volt idén is. Allen-t kivágták 7M-s fizetéssel, nem azért, mert a játékával voltak elégedetlenek, csak sokba került.
  Nem vagyok meggyőzhető egyszerűen, ha egy fiatal top játékosnak adnak jó pénzt az OK, de Bennett se nem fiatal, a szememben se nem top, és ráadásul még balhés is, a pályán is, és azon kívül is.

 33. 33

  katonadani

  a fiatalság tök mindegy, mert egy évre jött egy marék szotyiért.
  Az meg h 39. legjobban fizetett védőfalember nagyon jól mutatja, h EGYÁLTALÁN NEM DRÁGA.

 34. 34

  katonadani

  DJaxet imádnám *szívencskés szemes emoji*

 35. 35

  Vicgeordie

  Hidd el, ha Bennett emberkedni fog (nem fog), akkor BB a szemeivel építi be az öltözőszekrényébe és azzal együtt rakja ki a Gillette-ből

 36. 36

  Gergely Angyal

  Megint eljátszhatná, hogy ledobja a labdát az endzone előtt! :D

 37. 37

  Everlast77

  Gilmoret nem vitatták a szurkerek anno, ugyan :)

 38. 38

  Everlast77

  “DeSean Jackson az isten” :)

 39. 39

  Tom in Black

  Lehet volt,aki vitatta, de jó nagy hülyeség volt. Egy ócska Bills-ben is pro bowler szezont futott előtte. Azóta meg pay cut-ba is belement, aztán top CB lett idén liga szinten…

 40. 40

  vabu

  Az Eagles 15,586 M-ból most le kell vonni Malik Jackson 10 M-ját és hozzá kell adni azt ami Peters szerződéséből felszabadul?

 41. 41

  katonadani

  és minden bizonnyal a Bennett után felszabaduló összeget is hozzá kell adni

 42. 42

  katonadani

  és minden bizonnyal a Bennett után felszabaduló összeget is hozzá kell adni

 43. 43

  vabu

  15,586M-10M+7,5M+Bennett után felszabaduló 7,2M. Remek.

 44. 44

  Arnold Patsenegger

  :D hatalmas az a film :D

 45. 45

  Gergely Angyal

  Ezt honnan látod?

 46. 46

  Bélabá a csótány

  Moszkvában volgákat osztogatnak.

 47. 47

  wolandrule

  Flowers… :(

 48. 48

  jimboy #SPALack

  aki egy percig is elhitte, hogy Flowers jövőre is a Patsben játszik, az nagyon naiv

 49. 49

  wolandrule

  Persze, tudtuk hogy ez lesz.

 50. 50

  tipprusher

  Californiaban élek és már nem lehet fogadni OBJ tradere.

 51. 51

  Arnold Patsenegger

  3. körös kompenzációs pickek mindenhol! :D :D

 52. 52

  jimboy #SPALack

  az idei első és második körösöket elcseréljük jövő évi 3. körösökre és gyakorlatilag a teljes harmadik kör fele majd a mienk lesz!

 53. 53

  Gergely Angyal

  WOW

 54. 54

  Tom in Black

  A cap space-k tekintetében nem értem, hogy jönnek ki a számok. A spotrac folyamatosan írja az igazolásokat, így pl. az Eagles-nél Jacksont. Ezzel együtt nekik van 20M helyük, a Pats-nek meg 13-at írnak, a remek Bennett üzlet után. Konkréatn 27. helyre teszik őket a 32 csapatból.
  Az overthecap még 30M-t jelez az Eagles-nek pl, tehát ők még nem vonták le a 10M-t Jackson-ért. A Pats-nek náluk 16M van.

 55. 55

  Arnold Patsenegger

  DMCnek jövőre nincs szerződése, itt csak az játszik ha hosszabbítanak +1 évet és úgy faragnak az ideiből.
  Brady ugyan ez, csak az a különbség,hogy Brady szerintem tuti játszani akar de DMC nem biztos. Tegyük fel,hogy akar az amit most keres nagyon sok, jövőre nem kapna a piac és a kora miatt max mennyit 7millát? Na kap egy + egy évet és idén levonnak 4-5millát jövőre még kap több garantáltat. Mindenki boldog.

 56. 56

  AwesomeOne

  Bobby Hart?!?!?! A Gaints kukázta ki pár éve, erre 21m… nem kicsit hülye mindenki xD

 57. 58

  Szilárd Süveges

  Azt ertem hogy a csapatok nem akarnak két szék közé ülni és ezért hajtják a játékosokat, hogy mielőbb választ adjanak, de a játékosok miért írnak alá ilyen hamar? Ezt nem értem. Ennyi idő alatt a játékosok meg sem tudnak hallgatni ennyi ajánlatot és át sem tudják beszélni (“…ami nekem és a családomnak a legjobb…” – mantra).
  Nyilván már jó előre megtörténtek az ajánlat tevések és meg is állapodtak. Így pár csere már a szabad ügynök piacnak szólt. De akkor meg is lehetne büntetni a csapatokat meg a játékosokat, vagy nem?

 58. 59

  LG

  You get a 3. round compensation Pick! You get a 3. round compensation Pick! Everybody gets a 3. round compensation Pick! :D
  https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.f33446cbc9d13acfcbaa8c11c25224e4&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fRXb2dyjosdcE8%2fgiphy.gif&ehk=KOi0iuCcPflEw%2br48TEPEw

 59. 60

  AwesomeOne

  Nem is tudom melyikük volt a weak-ebb xD

 60. 61

  katonadani

  így a nagy túlfizetések közepette az fogalmazódott meg bennem, hogy az értékeléseknél azoknak fogok jó értékelést adni, akik legalább tényleg jó játékost fizettek túl és nem egy közepest. Gondolok itt Collinsra vs Trent Brownra pl

 61. 62

  Arnold Patsenegger

  BB meg közben jót röhög a sok balekon :D :D :D :D

 62. 63

  katonadani

  de hát túlfizette Bennettet :(

 63. 64

  Arnold Patsenegger

  :D ne kezd el Te is mert falnak megyek. :D

 64. 65

  AwesomeOne

  de az is max B

 65. 66

  Arnold Patsenegger

  Majd nézd meg két év múlva ezeknek a játékosoknak a 3/4ét majd szórják ki tonnányi halott pénzek mellett vagy cserélik el a bús picsába csak,hogy szabaduljanak tőlük.

 66. 67

  Tom in Black

  Nem tudom elengedni. A csapat egyik legjobban kereső játékosa lett. Ha Devin vagy Hightower szerződését átalakítják, akkor még feljebb is léphet, kb. Gronk (ha marad), meg Gilmore lesz aki nem Brady és többet fog kapni egy 33 éves, problémás, a DC-vel nem épp jó viszonyt ápoló embernél. Ez engem kiakaszt. Borzalmasan. Ez ráadásul üzenet Flowers-nek is, hogy kár is erőlködni, hisz így végképp nincs rá keret, akármilyen diszkont áron hajlandó lenne is maradni… Ááááh, nagyon felcsesz. :D

 67. 68

  Tom in Black

  Pedig egészen úgy festett abból ahogyan beszél… Gyűrűt szeretne még. Pénzt két év múlva is még meg fog tudni kapni bárhol, ő akkor is csak 27 lesz… A Lions-ban sosem lesz több gyűrűje, nem csodálom, ha ott 18-20M alatt nem is tárgyal. :D S azért egy 14M csak néggyel kevesebb, mint amit a Lions-tól állítólag kér.
  De nem csak Flowers miatt. Egyszerűen egy idős, rotációs játékosnak akármennyire is jó, Pats szemmel nézve sok a 7M. Itt a csapat az erős, nem a játékosok. Ez a lépés még a szerződések átstrukturálásának sem tesz jót. Vele egyidős, Pats-ben már bizonyított, és ráadásul fix szerződésű emberek miért tennének szívességet, amikor kivágni sem nagyon lehet őket annyi dead money keletkezne utánuk, így, hogy egy külsős megkapja a nagy pénzt (Pats szinten nagy pénzt)? Minden téren öngól ez. Ha egy 25 évesnek ad nagy lóvét, aki ligaelit 3 downos, akkor OK. Ilyen volt Gilmore, senki nem vitatta, mert megérte a pénzt. De Bennett…

 68. 69

  jimboy #SPALack

  ne remegj. dőlj hátra. jövőre úgyis megint sb. akkor meg már senkit se fog érdekelni, hogy mennyit keresett idén

 69. 70

  flzoli

  Egy TOP3-as, fiatal safety-ről beszélünk azért.

 70. 71

  flzoli

  Egy TOP3-as, fiatal safety-ről beszélünk azért.

 71. 72

  jimboy #SPALack

  a jaguars világ balfasza

 72. 73

  jimboy #SPALack

  nem kidobni egy halom pénzt egy középszer irányítóra. egy olyanjuk eddig is volt

 73. 74

  Gergely Angyal

  Azt értettem eddig is, hogy ezt nem kellett volna tenniük. :D

 74. 75

  flzoli

  SB MVP, nem éppen középszer.

  Amúgy nézd már meg szerencsétlen franchise milyen QB-kat foglalkoztatott eddig :)
  Végre egy MVP

 75. 76

  jimboy #SPALack

  rámenni rosenre, hogyha tényleg cserélhető

 76. 77

  4Dchess

  Mike Brownnnak valaki szólhatna hogy ha meg akarják öletni Daltont, azt olcsóbban is ki lehet hozni ennél

 77. 79

  Tom in Black

  13-14-ért meg lehetett volna tartani Flowers-t. 16-ot kapott egy vesztes csapatban. Abban igazad volt, hogy 6-tal kevesebbért nem maradt volna, de 3 még simán beleférhetett volna, és nem egy vén, balhés Bennett lenne, hanem egy fiatal, feltörekvő, a csapatban már kipróbált ember. Ez így főleg szomorú, hogy 16-ért elment Flowers. ha 20-at megkapott volna, akkor azt mondanám nem lett volna esély. De így…
  És ismétlem, nem a liga egésze érdekel, amikor összehasonlítunk, hanem a Pats helyzete, a csapatban lévők átlagos keresete, cap helyzet stb., s ahhoz viszonyítva nem tetszik a Bennett trade. Persze 13-14 Flowers-nek még durvább lenne, de legalább egy 3 downos, még felfelé ívelő pályán lévő játékosa lenne a csapatnak. :(

 78. 80

  LoB

  Collinst közepes safetynek tartod?
  vagy elírás és Kwon A. akar az lenni.

 79. 81

  Tom in Black

  Hogyne lenne középszer. Az az MVP cím csak azért járt neki, mert a győztesből szokás adni valakinek. Brady sokkal jobb volt azon a meccsen is.
  Azon kívül meg Foles-nak volt egy jó szezonja 2013-ban, azóta kezdőként nem ér semmit. Pár meccsre beugorva, a liga legerősebb rosterével ért el SB-t tavaly.
  Persze a Jags várható volt, és a pénz is, QB-nál nem is olyan sok ez a 22M/év. Akik régen szerződtek, azok persze kevesebbet keresnek, de várjuk meg míg egy Wilson is hosszabbít mondjuk. Brady nyilván kivétel, ő most is csökkenteni fog…

 80. 82

  Vicgeordie

  A kedvenc tweeetem a témában:

  “michael bennett (so far) has the 39th highest cap hit amongst all defensive linemen this year ($7.2 million). players with a higher 2019 cap hit than bennett

  dontari poe
  tyrone crawford
  mario addison
  star lotulelei
  daquan jones
  vic beasley

  this is how the patriots win.”

 81. 83

  katonadani

  Brady sokkal jobb volt azon a meccsen is. –» sokkal több yardja volt, de nem volt jobb.

 82. 84

  katonadani

  de még ha arguably better, akkor sem sokkal, az biztos

 83. 85

  cshemiv8

  Nem fogja Bill ezt a posztot tulfizetni,Benett,Kamalu,draft,kevesebbert megoldja ezt a posztot.💪🏻

 84. 86

  Tom in Black

  Én értem, hogy ha viszonyítod ezer dologhoz, akkor nem drága. De ha a Pats borzalmas cap helyzetéhez viszonyítod, meg ahhoz, hogy nincs kicker, punter, nincs igazán TE (ha Gronk marad is, akkor sem szabad egész szezonban használni), nincs WR (csak Edelman), és folytathatnám, akkor bizony egy öreg játékosért sok ez a pénz. Nem magában sok, a Pats-nek sok jelen helyzetében, amikor minden hasonló korú és keresetű játékosuktól pay cutot kérnek. És még csak nem is hosszútávú megoldás. Ha sokat kell fizetni, fizessenek olyannak akinek érdemes, lásd Flowers.

  Ez után a lépés után mindkét már emlegetett oldalon bottom 5 csapat a Pats a cap helyzetet tekintve. És csak Brady-n lehet biztosan spórolni, más nincs, mert kivágással/cserével is sok lenne a dead money utánuk. Na persze, ha Gronk visszavonul akkor még onnan marad pénz, csak épp egy all time best TE-t kell pótolni…

 85. 87

  Tom in Black

  Igen, a kulcs a draft mondjuk. BB-től elfogadom, hogy 13-at sem ad Flowers-nek. Így szokta. Ezzel megy szembe nálam, hogy Bennett-et meg a csapat egyik legjobban kereső játékosává tette, amikor olyan ordító hiányok vannak sok poszton, hogy az hihetetlen, a D-line meg egységként kell jó legyen, ez ment eddig is, ergo fölösleges Bennett-nek ennyit fizetni, next man up, hello Wise mondjuk.
  Az a gondom, hogy van ne fizessen sokat egy posztra, és akkor elbúcsúzunk Flowers-től jogosan, vagy fizessen, de akkor olyat aki igazán megéri, és az nem Bennett nálam.
  Egy punter 2-3M, egy kicker 4-5. És maradt erős 13M-ja a csapatnak a spotrac szerint, 16 az overthecap szerint. Ebből az említett két posztra 6-8M megy el. Brady-n kívül nincs nagyon kilátás nagyobb pénzt felszabadítani.

 86. 88

  flzoli

  Nem hiszem ezt a bekattanást, hogy mindenből a Bill-Brady-Pats szentháromságra asszociáltok és onnan vezettek le mindent. Lépjetek már ki ebből a kordináta rendszerből is néha :)
  Foles megítéléseben rohadtul nem számít, hogy Brady épp milyen szteroidot nyomatott be Zsízellel a karjába.

  Megbízható és viszonylag konzisztens QB kellett a Jags-nek, és azt meg is kapták. Ha most van a toppon a védelem, miért építgessenek zöldfülű irányítókat?

 87. 89

  Gergely Angyal

  Amúgy melyik csapatnak volt abban az évben a legjobb rostere?

 88. 90

  Tom in Black

  Jah, Foles meg konzisztens. Konzisztensen gyenge ha kezdőként nem egy kiemelten erős csapattal kell elérnie valamit. Miben olyan jó ő??? Idén év elején kellett volna elájulni tőle? Pedig az Eagles támadósora megvolt. Vagy az idei PO-ra kéne tekinteni? 3TD-re 4 INT és két meccsen össz 467 yard, 62-es és 58 rating? Ez az amiért őt isteníteni kellene? Vagy mi? 2013 óta nem mutatott semmit. 3 meccsre beugrani a legjobb csapatba, és nyerni nem jelenti, hogy nem középszer. És nem Brady-hez kell mérni. Mérd Jimmy G-hez. Zsinórban 5 W abban az évben a liga egyik leggyengébb csapatával. És Wilson, aki éveken át O-line nélkül vitte a Seahawks-t PO-ba?

 89. 91

  Tom in Black

  A Jaguars-nak, már csak a liga legjobb QB-ja kellett nekik hozzá…

 90. 92

  cshemiv8

  Valamit lát benne az öreg mert már tavaly mentünk érte.Sokoldalubb mint Flowers es feleannyiba sem kerül.Igen Wise és még ott lesz Rivers és Davis is aki előlephet a poszton lehet nem is jön ide magas pick draftról. Megoldják a capet is,az öreg már 2-3 evvel elorebb jár mindenkinél😀

 91. 93

  Arnold Patsenegger

  Amúgy elég fasza kis -1. Napunk van nem? Hullanak a giga szerződések rendesen…

 92. 94

  Tom in Black

  Nem tudom mit lát benne Bill. Már előre egy leb*szás jár neki, mert még meg sem érkezett, már nyilatkozgatott Schiano-ról. Ez nem nagyon elfogadott a csapatnál azt hiszem. Nem jó személyiség egyszerűen. Engem irritált mindig a pályán is amikor láttam játszani. Írtam már, ha DPOY lesz, talán megenyhülök, addig nem. :D

 93. 95

  Tom in Black

  Állítólag a Pats egy 2. és egy 4. körös picket ajánlott Brown-ért, de a Steelers nem volt hajlandó a cserére, inkább a 3. és 5. kört választotta.

 94. 96

  Tom in Black

  És ha már Steelers, Jesse James is távozott, a Lions-ba.

 95. 97

  Arnold Patsenegger

  + te arra alapozol,hogy Flowers 2-3 milliót engedett volna… Nagy francokat , egy centet se engedett volna ezért ment oda ahol a legtöbbet kapta, mert abban biztos lehetsz hogy nem csak a Lions adott neki ajánlatot.

 96. 98

  Arnold Patsenegger

  Ha ez igaz, akkor jó nagy balekok.

 97. 99

  Tom in Black

  Kizárt, hogy ebben a pénzesőben ne kaphatott volna 16-nál többet. 18-20-at jósoltak előre, messze a legnagyobb DE név az idei piacon. Patricia miatt ment oda, azért az idei évet leszámítva az ő védelmében játszott. És ha olvastad a nyilatkozatait, nagyon szeretett volna maradni, gyűrűt nyerni még, és egyáltalán nem tűnt annyira pénzéhesnek, sokan rebesgették, hogy hajlandó lenne engedményekre, még 11M-t is láttam vele kapocslatban emlegetni, amit ugyan én nevetségesnek tartottam, de a 13-14 simán elképzelhető lett volna…

 98. 100

  Tom in Black

  Már több helyen is találkoztam a hírrel. Ettől persze még lehet kacsa, de abból kiindulva, hogy tavaly OBJ-ért is ment a csapat, sőt szerintem most is próbálkoznak, simán lehet. A Cooks deal-ből kiindulva nem ördögtől való, egy évre elhozni, míg nem kell neki semmit fizetni kb, mert más megteszi, majd tovább passzolni, jó lehetett volna.

 99. 101

  Arnold Patsenegger

  Jó jó, ezek a kötelező PR szövegek… Jól tette hogy nem égette maga mögött fel a hidat, ennyi. Amúgy szerintem 18-20 millió nem lett volna reális neki ahhoz alsó hangon kétszerennyi sacket kellett volna szereznie….
  Jó DE Flowers de van amiben nem elit, és így nem fog elit fizut kapni.

 100. 102

  jimboy #SPALack

  azért a mi második körös pickünk meg a raiders harmadik köröse között 6 vagy 7 hely van. az lófasz

 101. 103

  Tom in Black

  Ha őszinte akarok lenni, azt nem bánom, hogy ment, tudom, hogy túl drága a Pats-nek. Azt bánom, hogy nem a draftról pótolták mondjuk, vagy bárhogy ami olcsó megoldás. A Pats szemléletébe nem illenek a nagy szerződések, ezt nyilván tudja és elfogadja az ember.

 102. 104

  Arnold Patsenegger

  Jogos. Elfeljtettem,hogy a Raiders hol végzett. ;)
  Ez a SB győzelem átka szart se ér a picked :D

 103. 105

  Tom in Black

  Nála olcsóbb rutin is jöhetett volna, rotációs játékosnak. A csapat egyik legjobban fizetett tagja lett. Nem ér ennyit egyszerűen, pont azért amit írsz! Nincs kicker, punter, WR, TE stbstbstbstb. Túl sokat költöttek rá, ahhoz képest, hogy nem 3 downos játékos, plusz a problémák vele…

 104. 106

  Arnold Patsenegger

  Egy szókimondó fasz, de ettől még az Eaglesben is tette a dolgát.
  A tesója is egy szókimondó fasz volt, mégis tette a dolgát a Patsben. Relax nem lesz vele gond.

 105. 107

  Arnold Patsenegger

  Jó éjjt ALL! Fasza kis nap volt.

 106. 108

  Szilárd Süveges

  viszont neked is!
  meg mindenkinek aki szereti

 107. 109

  tipprusher

  BREAKING: OBJ 49ers!!

 108. 110

  jimboy #SPALack

  egészen vállalhatatlan, hogy gyakorlatilag akárki kerül új csapathoz, minden idők legjobban fizetett játékosává válik a posztján…

 109. 111

  Gergely Angyal

  Amúgy szerinted mit kellett volna tenniük?

 110. 112

  katonadani

  vs Trent Brown, szóval Collinst nagyon jó safetynek gondolom, Brownt nem gondolom nagyon jó tackle-nek

 111. 113

  Tom in Black

  Nálam 130 yard az nem semmi, és nem is kevés. Rating 115 vs. 106. A TD-ket hagyjuk, ha jóindulatú vagyok is min egyet el kellett volna vegyenek az Eales-től, ha következetesek az az évi szabályokkal, korábbi döntésekkel… Nem állítm jók voltak a szabályok, de a következetességet akkor is elvárom, míg meg nem változtatják! Ahogy Pereira szerint a trükkös TD is illegal formation volt, hogy ne Foles passzoltjait vegzáljam csak… De ezektől függetlenül is, a saját, hosszabbításban összehozott SB rekordját megdöntő Brady szerintem jobban megérdemelte volna nah, egyéni elismerésről beszélünk…
  És hát a fő téma Foles középszerűsége, amit az az egy meccs akkor sem változtatna meg, ha jogosan lett volna az MVP. A liga legerősebb rosterével játszott. Brady meg az egyetlen komolyabb nevű elkapóját az elején elvesztette, kiütötték a védők, de még Gronk is a megelőző meccsről ugyanúgy agyrázkódással távozott, ergo abból visszatérve játszott… Védelmekről se beszéljünk, hol is voltak rangsorolva a szezonban, hiába volt a meccsen mindkettő csőd alapvetően…
  Foles túlértékelt. Egy jó edzővel, jó rosterrel képes villogni, de nem fog egy csapatot a hátán vinni. Ez a középszer.

 112. 114

  katonadani

  ezzel nem vitatkoztam, középszer.
  az SBn viszont jobb volt Bradynél, még ha Brady többet is passzolt. Folesnak több nagy labdája volt és kevesebb hibája.

 113. 115

  Tom in Black

  Ha hozzáteszed kikkel, akkor ez azért nem feltétlenül csak az ő érdeme, ezt akartam kiemelni. Vitán felül áll, hogy abban az évben a legjobb roster volt az Eagles-é. És valamiért Brady rating-je jobb volt…
  A nagy labdákkal is lehetne vitázni, ugyanannyi sikeres átadásból lett Brady-nek 130+ yard-ja, kísérlete volt 5-tel több. Miután az egyetlen mélységi célpontját korrektül kiütötte az Eagles D ugye, csak, hogy ismételjem magam. :D

 114. 116

  Arnold Patsenegger

  Amúgy ez egy értelmes ötlet.
  Lehet rápróbáltak de Rosen nem eladó

 115. 117

  Arnold Patsenegger

  Vannak más hiányposztok is, ezt is figyelembe kell venned.
  A Bennett traddel a DE poszt hátrébb került.(De nem jelenti azt,hogy nem húzunk erre a posztra)

  Most kell WR, DT, TE…
  Amúgy amikor láttam,hogy Wise hogyan játszik akkor már tudtam Flowers menni fog.
  Csak kellett egy rutinos csóka is, ezért jött Bennett.

 116. Pingback: ÉLŐ Szabadügynök fesztivál – 0.nap | Fűzővel kifelé!

 117. 118

  Everlast77

  Főleg ugye Butler miatt ment a hiszti, hogy miért nem őt fizetjük meg, aztán bebizonyosodott, hogy az öregnek volt igaza, megint…..:) Egyébként úgy emlékszem Gilmorenak nem pay cut volt, csak átstrukturálás.

 118. 119

  Vicgeordie

  Azért Clayborn még igencsak esélyes lehet egy cutra, 4 milliót spórolva a csapatnak (2 millió dead money mellett)

 119. 120

  tipprusher

  Még megy a vita.. Giants az idei első és második kört akarja, plusz a jövő évi elsőt :O

 120. 121

  Tom in Black

  Ment Flowers, Clayborn meg cut… Egyre borzalmasabbnak tűnik a Bennett trade ennyiért. :D Így Clayborn 6M-s szerződése helyett 9-ért lesz egy szem rotációs ember, és valójában két lyuk. Napról napra jobban utálom ezt a move-ot… :D

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás