Connect with us

Hír

Takarított a capben a Cardinals is

Jövő szerdán kezdődik hivatalosan a 2019-es szezon, és vele együtt a szabadügynök időszak is. Ennek érdekében sok csapat igyekszik minél több pénzt felszabadítani a nagy jövés-menés előtt, és ez alól a Cardinals sem kivétel.

 

 

Mától nem tagja a Cardinals rosterének Mike Glennon és Antoine Bethea. Magyarázat inkább az utóbbira szorul, hiszen a védősnapek 99,6%-án a pályán volt a 2018-as szezonban. Azonban a maholnap 35 éves safety elég sok pénzt foglalt volna a capből, Vance Joseph személyében ráadásul új DC vette át az uralmat a Cardinals védelme felett. Kivágásával $4,75 millió szabadult fel, a helyét pedig D.J. Swearinger veheti át jó eséllyel a jelenlegi rosterről, hacsak nem érkezik valaki más az FA-ról vagy draftról.

 

Mike Glennon kivágására aligha kell indokokat fűzni, semmi szükség nincs egy ilyen drága csereirányítóra, aki egyébként kiváló közgazdász is lehetne. Az utóbbi két évben a Bears és a Cardinals játékosa volt, Chicagóban négy meccsen kezdett, míg Arizonában két meccsen szállt be csereként, de ezzel 21 milliót keresett. Azt hiszem róla mintázták a Blue Mountain State sorozatban a főszereplő Alex Morant. Mindössze 1 milliót spórolt rajta a Cardinals, de azt jobb játékosra is elkölthetik.

 

Ami miatt fájhat a foga Steve Keimnek, hogy ezzel a két lépéssel több, mint 5 milliós halott pénzt kreáltak, de ez jövőre eltűnik, cserébe 43 millióból nézelődhet szabadügynök játékos után. Mint ahogy az is sokat elmond a Cardinals szenvedéséről, hogy a Bradford-Glennon duó 8 millióval terheli a capet úgy, hogy már egyikük sincs a csapatnál, tették ezt mindössze 3 kezdőként és 2 csereként pályára lépett meccsel 2018-ban, aminek végül 1/1 lett a vége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!