Connect with us

Hír

TRADE: Keenum Washingtonban folytatja!

A Denver Broncos elcserélte tavalyi kezdő irányítóját, Case Keenumot a Washington Redskinshez! A Broncos küld még mellé egy 2020-as 7. körös picket és kap ezért a csomagért egy 2020-as 6. körös picket, tehát kvázi egy marék szotyiért küldte el Keenumot Elway a fővárosba.

Ráadásul még a teljes fizetésétől sem szabadult meg, ugyanis Keenum szerződését átstrukturálták, a Broncos fizetett neki egy 500 ezres átstrukturálási bónuszt és a 7 milliós garantált fizetésének a felét a Broncos állja, csak a másik felét kell kifizetnie a Redskinsnek. A Broncos így tehát összesen $21,5 milliót fizet Keenumnak az egy évnyi (2018-as) játékért, a Redskins pedig a 2019-es szezonért $14,5 milliót fizet Keenumnak.

Keenumnak a Redskins lesz a negyedik csapata négy szezont alatt és az utóbbi hat évben az ötödik csapatában lesz kezdő. Már amennyiben ki tudja ütni Colt McCoyt, amire számítani lehet, de állítólag versenyezni fognak a kezdőért. A Redskins pedig így továbbra is megmarad a purgatóriumban a rájátszásra nem elég erős, magas draft pickhez pedig nem elég gyenge csapatok közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!