About the author

14 Comments

 1. 1

  Akos Sarudi

  Csak tipp (illetve megérzés), de szerintem a Bears is fel fog tradelni. Egyszerűen muszáj nekik és Pace kvázi nem hoz le draftot feltrade nélkül.

 2. 2

  Sandman91

  “Gruden imádja Murray-t, aki sokkal tehetségesebb irányító, mint Carr” …… Nem igazán szeretem az ilyen mondatokat. Carr már lehúzott 4 szezont a ligában, Murray pedig még csak be se mutatkozott . Akkor honnan tudod, hogy Murray a tehetségesebb, ha ugyanazon játékszinten nem láttad még a másik játékost egy meccsen se? Annyiszor volt már ilyen, hogy egy első kör elejére várt játékost mindenki az egekig magasztalt, aztán meg kiderült, hogy nem elég a “profi” szinthez, lehet Carr nem egy top 10-es irányító, de azért a jobbak közül való! Ezt mondom úgy, hogy se Raiders, se Carr-fan nem vagyok. Szerintem nem kéne ezt írni, egy ligában még semmit nem bizonyító játékosról, főleg úgy, hogy a “hasonlat másik végén” nem egy tehetségtelen játékos áll.

 3. 3

  d zoli

  Nincs tőkéjük. Draft előtt kellene játékost beletenni…

 4. 4

  Akos Sarudi

  Draft tőkéjük miért ne lenne?!? 2020-as pickek? Idei pickek? Nem elsőkörös felmozgásra gondoltam (az lenne túl drága), de 2. körbe, vagy akár 4-ből 3-ba előremozogni már simán belefér.

 5. 5

  Fetyke

  A macik idei és jövő évi pickjei már ott játszanak a csapatnál Trubisky és Mack személyében. :) Nincs mivel, nincs honnan felcserélni!
  Az idei drafton először a 3. kör 24. helyén választhat a Bears, és utána minden kör 24. helyén a 6. kör kivételével (mert a helyett a 7. kör 8. választása lesz az övék), összesen ötször. Kíváncsi lennék arra, hogy ebből hogy gondolnád a felcserét a 2. körbe csak választási jogokkal? Szerintem reménytelen.
  Jövőre ugyan lesz két második körös választási jog, de sem első, sem pedig harmadik körös nem, azaz már megint hiányozni fog egy választási jog az elejéről darabszámra nézve is. Nincs miből csereberélni.

  ui.: Minden komolyabb mértékű felcsere azzal is jár, hogy darabra választási jogot veszítesz. A Bears-nek már így is annyira kevés van idén (és értékre jövőre is), hogy szerintem már nem engedhet meg magának több veszteséget.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Hacsak nem a keretből áldoznak be valakit. És akkor mindegy, hogy van-e pick. Nem mondom, hogy cserélnek, de ha nagyon akarnak, meg tudják oldani.

 7. 7

  Zsolt75

  Tudom, hogy BB nem így szokta…. Tudom, hogy BB mindig máshogyan gondolkodik… Tudom, hogy mindenki tudja… De én most felmennék Hockenson-ért…. Még szerencse, hogy nem én vagyok BB… Bírnám… De még kellene egy másik TE is, lehetőleg olyan, aki nem lő le senkit… 199-dikre meg húznék egy QB-t, hátha még egyszer bejön….

 8. 8

  katonadani

  En meg azt nem szeretem (es ez most nem kivetelesen feled, hanem ugy en bloc altalanossagban) hogy nem lehet egy egyetemistat egy profival osszehasonlitani, mert “nem bizonyitott a nagyok kozt”. Jatszottak ugyanazon a szinten, egyetemi focinak hivjak. Lattam mar jatszani, eleg sokat. Az allitas pedig ugy szolt h tehetsegesebb. Ami igy van. Az mar egy masik kerdes hogy hogyan kezeli a profi letet meg hasonlok. Ezt majd meglatjuk.
  Attol h valaki lehuzott X evet a profik kozt meg nem jelenti h tehetsegesebb vagy jobb egy ujoncnal, egyszeruen idosebb.
  Lehet Murrayt szeretni, nem szeretni, hinni benne, nem hinni benne, de miert ne lehetne tehetsegben osszehasonlitani massal?

 9. 9

  bjeela

  Na, még csak az kéne!

 10. 10

  Akos Sarudi

  1. 2020ban várhatóan 9 pickje lesz a Bearsnek, azaz van bőségesen draft capiteljük egy tradehez.
  2. Nem 1. v 2. kör elejébe történő feltradere gondoltam hiszen az drága. De a 2. kör vége, vagy a 3. kör elejére történő felmozgás már korántsem olyan vészes, ha a pickek értékét tekintjük.
  3. Pace eddigi draftjait alapul véve várom tőlük az előremozgást, illetve ha van olyan játékos aki hiányposztra kellene és elérhető közelségben lesz. (Pl.: Christian Miller)

  Ergo nem várok tőlük sem tüzijátékot, sem hatalmas előremozgást, de mivel jövő évi pickjeik bőven lesznek és a GM is szeret tradelni draft közben, valamint mivel nincsenek az első körökben választásaik ezért el tudnám képzelni, h pl a 3 kört beduplázzák. Hozzáteszem, ha elérhető pl egy must need player.

 11. 11

  Sandman91

  Hááát…. ez most például olyan, ha ezt átraknám mondjuk az autós sportok világába, mintha egy F1-ben már bizonyított pilótát hasonlítanék össze mondjuk egy F3-assal! Nem ugyanaz a szint aminek meg kell felelni ! Ugyanez van az amerikai fociban is! Az egyetem nem készít fel a ligára, nagyon nem ! Szerintem pedig hozzátartozik egy játékos tehetségéhez, hogy hogy kezeli a profi szintel járó nyomást, és kihívásokat is! De mindegy is , ez csak én véleményem, úgy látom ezen a téren egész máshogy látjuk a dolgokat ! :)

 12. 12

  Fetyke

  1.) Ez jól hangzik, de! Az idei 5 darab pickkel éppen megvagytok darabra a két évet tekintve. De csak darabra! Mert az a 14 pick értékre 10-et sem ér! És pont ez a baj a felcseréléssel kapcsolatban is, ha ezekből értékre még feladsz a trade miatt, akkor már szinte semmi sem marad.
  2.) Azért továbbra is érdekelne, hogy számodra mit jelent a pickek értékére nézve nem olyan vészes-t az általad említett feltrade? A második kör végéhez az idei 3. körös választás mellé még az egyik jövő évi második köröset be kellene dobni szerintem, de az meg úgy már túl drága. Hátsó körös, alig valamit érő pickekkel viszont ennyit nem tudsz előre cserélni. A harmadik kör elejére valamivel jobb lehet a helyzet, de azért egy plusz negyedik kört (és esetleg még valami nagyon hátsó köröst) azért is minimum adni kellene.

  Ha lenne jövő évi 3. körötök, akkor azért nagyobb lenne a mozgástér, így viszont szerintem legfeljebb egy 10-15 helyes felmozgás a 3. kör közepének az elejére a legtöbb ami kihozható az idei évből (ehhez is egy 5. kört minimum kell adni).

  Én lehet, hogy inkább hátra mozognék a helyetekben, hogy gyűjtsek értékes pickeket jövőre.

 13. 13

  Gubameister

  Valamelyik nap hallgattam egy podcastet amiben épp azt részletezte a műsorvezető, hogy bár nem sokat beszélnek erről az opcióról, de a Colts esélyes lehet egy elsőkörös lecserélésére. Ballard azt mondta hogy az első 12 prémium játékos után nagyon sok hasonló szintű van és nagy lesz a szórás kinek ki tetszik. Mivel így gondolkodik ezért tényleg lehet egy extra harmadik körös pickért egy kicserélés főleg mivel jó eséllyel a Colts BPA alapon fog húzni.

 14. 14

  Rpi

  A Falcons? Hogy jön így ide Ed Oliver? ?
  Amúgy Wilkins-szért nyugodtan felmehetne az Eagles a Falcons elé, nagyon nem csipázom. ?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team