Connect with us

Hír

A Broncosnak nem kell Rosen

Már csak kevesebb, mint két hét, és kiderül, tényleg Kyler Murray-t draftolja-e 1/1-re az Arizona Cardinals. Az is érdekes kérdés, hogy előtte cseréli-e el Josh Rosent, vagy draft közben, esetleg utána. A holtszezon talán legnagyobb kérdése tehát továbbra is nyitott, a hírek szerint viszont a Broncost kihúzhatjuk a kérők listájáról, ugyanis a vadlovak nem érdeklődnek Rosen iránt.

Nem meglepő a hír egyébként, John Elway tavaly sem akarta draftolni Rosent, szóval a jelek szerint nem látta benne az igazi franchise irányítót. Persze az, hogy az ára minden valószínűség szerint egy top10-es pick helyett csak egy második kör, felboríthatná ezt a gondolkodást, azonban a hírek szerint Elway nem Rosenben látja a Broncos jövőjét.

Egyelőre nehéz beazonosítani a csapatokat, akik hajlandóak lennének magas ellenértéket feladni Rosenért, főleg közeledve a drafthoz, ahol a pickek mindig felértékelődnek. A Giants és a Redskins lehet a két legvalószínűbb opció, és ugyan a héten elég sok pletyka keringett, hogy a washingtoniak lehetnek a befutók, a legújabb információk szerint nem “üldözik” aktívan Rosent.

Az, hogy kié lesz a fiatal irányító, továbbra is óriási talány, pedig egyre közeledik a draft estéje, ahol a várakozások szerint a Cardinals kiválasztja majd a helyére Kyler Murray-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!