Connect with us

Hír

A Cardinals még nem döntött az 1/1 sorsáról

Az Arizona Cardinalsé az 1/1-es pick, mint azt már mindenki tudja, és a várakozások szerint Kyler Murray lesz a választottjuk. A csapatnál azonban határozottak abban, hogy még nem döntötték el, kit fognak húzni, ha rájuk kerül a sor. A general manager Steve Keim vagy még mindig értékeli a legjobb játékosokat, vagy azt szeretné, ha mindenki azt hinné, hogy ezt teszi. Esetleg egy cserére vár.

Még nem fejeztük be a folyamatot. Még nem döntöttünk az 1/1 sorsáról. Van néhány játékos, aki szerintem, a játékosmegfigyelők szerint és az edzői stáb szerint megérdemli, hogy 1/1-es legyen. Hogy kaptunk-e hívásokat az első pick elcseréléséről? Ezt az információt megtartom magamnak, házon belül.

A draftra való felkészülést nyilvánvalóan nem fejezte még be a csapat, hiszen minden egyes játékos értékelése elég sokáig tart, azonban az első pickről már lehet egy elég jó elképzelése Keimnak. Persze ettől még hülyeség lenne bejelenteni, hogy kit fog választani – hacsak nem szerződtek már le vele, ami egyébként megengedett -, hiszen még a következő 8 napban bármi befolyásolhatja a döntést, például elszívhat Murray egy bongot egy gázmaszkban…

Daniel Jeremiah egyébként arról tweetelt a napokban, hogy két héttel ezelőtt 90%-ban volt biztos abban, hogy Murray-t választja a Cardinals, most viszont csak 60%-ban. Ennek fő oka az volt, hogy Murray folyamatosan vizitekre jár és ha tudná, hogy őt választja a Cardinals, akkor ezeket nem tenné meg. Másnap ellenben épp lemondott egy vizitet a Redskinsszel, ami azt sejteti, hogy már nem lesz elérhető, amikor a washingtoniak fognak húzni – ami jó kérdés, mikor lesz, hiszen akár fel is cserélhetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!