Connect with us

Hír

A Seahawks várja az ajánlatokat Frank Clarkért

A Kansas City Chiefs az idei holtszezonban rárakta a franchise taget passzsiettetőjére, Dee Fordra, majd elcserélte a San Francisco 49ershöz egy jövő évi második körös pickért cserébe. A Seattle Seahawks ugyanúgy rátette a franchise taget passzsiettetőjére, Frank Clarkra, most pedig olyan hírek szivárogtak ki, miszerint a halászsasok is várják az ajánlatokat Clarkért, amiknek egy második körös picknél kell kezdődnie.

A Seahawksnak idén nincs második körös pickje, a draft pedig nagyon jónak ígérkezik második napos tehetségekből, így ha nem sikerülne eladni a 25 éves játékost, akkor jó eséllyel hátramozognának az első körből John Schneiderék. Egy esetleges Clarkért kapott második kör viszont megváltoztathatja a számításokat.

Clark tavaly 13 sacket szerzett, így kiváló játékosról van szó, azonban a múltja nem épp felhőtlen. Egyrészt megvádolták kapcsolaton belüli erőszakkal, másrészt pedig korábban betört egy házba és ellopott egy laptopot – utóbbival kapcsolatban bűnösnek is vallotta magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!