Connect with us

Hír

Aktívan árulja a Buccaneers McCoyt, de egyelőre senkinek sem kell

Gerald McCoy nem jelent meg a Buccaneers első önkéntes edzésein, a csapat pedig aktívan árulja a hírek szerint a védőfalembert – egyelőre azonban nincs nagy érdeklődés McCyoy iránt, aminek az okát valószínűleg a fizetésében kell keresni.

McCoy idén $13 milliót fog keresni, a Buccaneers pedig halott pénz benyelése nélkül elküldheti vagy elcserélheti, így a teljes összeget új csapatának kellene fizetnie. Bruce Arians főedző a múlt héten épp arról beszélt, hogy McCoy egy jó kis játékos, azonban közel sem olyan pusztító már a jelenléte, mint volt korábban (és hozzátehetjük, hogy amilyenre a fizetése enged következtetni).

Az idén 31 éves védőfalember tavaly 21 QB hitjével a negyedik legjobb DT volt, azonban a PFF például csak a 28. legjobbnak értékelte a posztján. 2021-ig él még a szerződése, de mostantól minden év csapatopció, így bármikor kivágható. A Buccaneers átáll egyébként egy 3-4-es rendszerre Todd Bowles alatt, ami nem feltétlen fekszik McCoynak, még ha ma már kevésbé is fontos, hogy mi az alapfelállás a sok nickel miatt.

A drafton nagyon jó a DT-felhozatal, így akár erre is játszhat a Bucs, főleg hogy kis szerencsével akár a második legjobb játékos, Quinnen Williams is lecsúszhat hozzájuk 1/5-re, bár erre semmi garancia sincs, sőt, a Jets vagy a Raiders is simán kihúzhatja az Alabama védőfalemberét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!