Connect with us

Hír

Az Adams – Mosley duó olyan különleges lehet, mint az Ed Reed – Ray Lewis páros

CJ Mosley elhagyta Baltimore-t és New Yorkba költözött, a Jetsnél pedig egyik új csapattársa, a Jets talán legjobb játékosa, Jamal Adams máris úgy gondolja, hogy valami különlegeset hozhatnak össze a védőoldalon. Ray Lewis bácsi – Ed Reed bácsi féle különlegeset.

Nagyon izgatott vagyok, őrület. Nem akarom magunkat hozzájuk hasonlítani, de szerintem olyan különlegesek lehetünk, mint ők. Mint Ray Lewis és Ed Reed. Ez volt az első dolog, ami eszembe jutott, aztán írtam is neki (Mosley-nak). Megírtam neki, hogy olyan különleges dolgokra lehetünk képesek, mint ők voltak, ha közösen elhatározzuk magunkat és folytatjuk a munkát, illetve ha szerények maradunk. Nagyon várom már.

Azon kívül, hogy ugyanazon a poszton játszanak, nehéz jelenleg összehasonlítani a két Hall of Famer játékost és az Adams-Mosley duót, még ha mindketten igen tehetségesek is. Adams persze tudja, hogy egyedül Mosley miatt nem lesz a Jets védelme közepesből domináns.

El fogunk jutni oda, lépésről lépésre. Erősítenünk kell, dolgoznunk kell és közelebb kell kerülnünk egymáshoz, erről szól ez az egész. Amíg egy jó öltöződ van, jó srácok vannak itt, akik nyerni akarnak, és ha van egy olyan tehetséges edzői stábod, mint nekünk, akkor csak fejlődni lehet. Ha ezeket mind összeadjuk, akkor különlegesek leszünk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!