Connect with us

Hír

Del Rio: A Raiders egy jövőbeli Hall of Famert cserélt el

Jack Del Rio még nem Oaklandben edzősködött, mikor a csapat kiválasztotta Khalil Macket, azonban nem sokkal később szemtanúja volt, ahogy Mack kétszer bekerül az All-Pro csapatba, háromszor pedig beválasztják a Pro Bowlba, hiszen 2015 és 2017 között edzette a kiváló pass rushert, aki 36,5 sacket szerzett Del Rio kezei alatt.

Az edző szerint nagy a nyomás a Raidersön a draft kapcsán, hogy elég ellenértéket kapott-e Mackért.

Úgy gondolom, hogy Khalil Mack egy jövőbeli Hall of Famer játékos. Szerintem ha ilyen tehetséges játékosod van, akkor nem engeded el. Ők viszont így döntöttek, elengedték az egyik legjobb játékost és legjobb emberi lényt, akit valaha edzettem…

Úgy gondolták, nem tudják megfizetni, nem tudnak megegyezni vele, úgyhogy inkább a pickeket választották. Azt hiszem egész jó értéket kaptak a Bearstől. Most viszont Mike Mayockon a sor, hogy ezt a drafttőkét jól használja fel. Egy olyan játékost kell szereznie, aki kiválóan játszik és őrületbe tudja kergetni az irányítókat. Meglátjuk. Hamarosan itt a draft, úgyhogy kiderül, be tudják-e váltani ezeket a pickeket valami különlegesre.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!