Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 5.0

Saját első, összesen pedig az oldal 5. mockja már az idei évben (+1 a magazinban, aki még nem tette szerezze be gyorsan)! Az előzőeket pedig megtalálhatjátok ITT.

 

 1/1 Arizona Cardinals
 Nick Bosa
 EDGE, Ohio State

Gyanús ha egy csapat irányítót akar húzni, de azért azt sem bánja, ha valaki elvinné tőle a picket, illetve hogy még 2 héttel az esemény előtt nem holt biztosak ebben a Murray projectben. Egy irányítóba beleszeret a csapat és odaad érte mindent, nem csak úgy környékezi a kihúzásának lehetőségét, mint a Cardinals. Nem állítom, hogy smokescreen az egész Murray elképzelés, de ha valakit igazán szeret egy csapat, azt nem így kommunikálja. Így pedig érkezik egy olyan játékos, aki Chandler Jonesszal párban akár már első évében a liga legjobb edge duójává válhat.

 TRADE 1/2 New York Giants
 Kyler Murray 
 QB, Oklahoma

49ers adja: 1/2
Giatns adja: 1/6 + 1/17

Minthogy nem ment fel senki Murray-ért és végül a Cardinals is bent hagyta, égni fognak a vonalak a San Franciscóban. A Giants és Eli viszonya már lassan csak nyűg mindkét félnek, Murray viszont meghozhatja azt a pezsgést, ami New York-ba kell. Ha úgy alakul kiül egy évet Manning mögött, de ha nem megy a szekér (szerintem nem fog) akkor akár már félidő előtt át is veheti a stafétát a kékek új irányítója.

Gettleman nem a felcseréiről híres, de tudja, hogy ha nem hoz egy új impulzust a városba, akkor nemcsak Eli – Shurmur, de az ő helyzete is megkérdőjeleződhet egy újabb sikertelen szezon után.

Az ellenértékre el tudok képzelni az idei 1/17 helyett jövő évi első vagy idei+jövő évi 2.-2.-at is.

 1/3 New York Jets
 Josh Allen
 EDGE, Kentucky

Évek óta probléma a csapatnál, hogy a nyomás csak és kizárólag belülről érkezik pedig egy 3-4-es rendszerben az ember pont nem ezt várná. Allen prototípus 3-4 OLB remek atletikai képességekkel és olyan komplex játékkal, hogy már újoncként akár fontos cover feladatokat is elláthat. 2 picken belül New York teljes egésze örömmámorban úszik.

 1/4 Oakland Raiders
 Quinnen Williams
 iDL, Alabama

Volt itt is pletyka Murray-vel, Haskinsszel kapcsolatban, de Oaklandben van irányító, akit úgy hívnak Derek Carr. Minthogy a QB projekten túllendültek, kiviszik a draft talán legjobb játékosát talán a legnagyobb hiányposztjukra. Williams nálam azon kevesek között van, aki akár már első évében All-Pro közeli teljesítményre lehet képes, teljesen kiforrott játékkal érkezik a ligába és egy szörnyeteg lesz minden mérkőzésén.

 TRADE 1/5 Washington Redskins
 Dwayne Haskins
 QB, Ohio State

Buccaneers adja: 1/5
Redskins adja: 1/15 + 2020/R1

Colt McCoy, Case Keenum és Alex Smith. Leírni is fájdalmas, hát még ha az ember abban a helyzetben van, hogy évek óta úgy inog a széke, mint Jay Grudennek. A felsorolt irányítók arra jók, hogy Gruden már ki se töltse a 2019-es évet, mint vezetőedző, így pedig kockáztatni kell. A Tampa nem volt veszélyes Haskinsre és talán a mögöttük lévő csapatok sem feltétlenül, de a Skins joggal félhet egy Denveri, vagy még inkább egy Miami felcserétől (2 évvel ezelőtti Bears – Trubisky eset). Menniük kellett, mert ha nem, ők akkor megy majd más.

Haskins plug and play ember, akár már az első héten is kezdő lehet és kellene is, hogy kicsábítsák a nézőket a Fedex Field-re.

1/6 San Francisco 49ers
Brian Burns
EDGE, Florid State

Minthogy Bosa nem maradt bent 1/2-re és jó ellenértéket kaptak a pár helyes lecserélésért, a 49ers a draft egyik nyertese. Pár hellyel hátrébb sem húzhatnak sokkal rosszabb játékost, mint 1/2-re. Burns a combine-nal és tape-ken mutatott félelmetes atletikusságával eladta magát a top körökbe. Az első lépésével sok OT-t fog egyből megverni, még ha az ereje talán nem is NFL kész. Hiányposztra érkezik egy remek játékos!

 1/7 Jacksonville Jaguars
 Jawaan Taylor
 OT, Florida

Tom Coughlin hitvallása az erős falak. Így az egyik legnehezebb dolga lesz a Jaguars fő döntéshozójának, Oliver és minden top OT bent van még. Én is nehezen hoztam meg a döntést, de végül úgy voltam vele, hogy a tavalyi első körös Bryan is és Oliver is inkább 3techbe érezné magát otthonosan a profik között, így együtt egy túl “könnyű” DL-t alkotnának. Bár nálam nem Taylor a draft lejobb OT-je, a Jaguars hisz Cam Robinsonban, mint LT, így pedig megengedhetnek maguknak egy true RT draftolást. Taylor egy nagyon komplex játékos, passz és futás ellen is kevés hibája van, így ennek a picknek Foles (akinek nagyon is kell egy jó OL) és Fournette is nagyon örülhet.

 1/8 Detroit Lions
 Devin White
 LB, LSU

Nagyon sok picket el tudnék képzelni a Lionshoz. A csapatnak kéne végre találni megoldást Slay túloldalára, esetünkben a csúszó Olivert is pickelhetnék vagy tovább erősíteni azt a támadófalat, amibe már így is van bőven erőforrás, de az igazán jó játék még mindig elmard. Safety se ártana, de azt nem itt kell megoldani. Azonban a legégetőbb szükségük egy LB-re van! Jarrad Davis nem hozza egyelőre, amit tőle várnak, így kell ennek a védelemnek egy ilyen univerzális játékos. White a játék minden elemében magasan képzett, de elsősorban remek cover képességét érdemes kiemelni. Ha egy ilyen szintű tehetség előtt egy Robinsnon – Snacks Harrison duó töri az utat, akkor a futás ellen is meg fogja állni a helyét.

 1/9 Buffalo Bills
 Ed Oliver
 iDL, Houston

Sok játékos kéne ebbe a Billsbe, de ők már nem tudják nem kihúzni Olivert. Szívem szerint segítséget adtam volna elsősorban Allen kezébe, de túl magasan van a boardon Ed ahhoz, hogy kihagyják. Oliver egy belülről induló passz siettető, aki állandó vendég lesz a backfielden. Első évében is várni lehet már tőle több negatív yardos szerelést és sacket. A Bills védelmébe kell egy ilyen game changer karakter. Az egyik szemem sír, a másik nevet, mert Oliver nagyon jó lenne itt de Allen ismét szomorúan néz a pickre. 

 TRADE 1/10 Green Bay Packers
 T.J. Hockenson
 TE, Iowa

Broncos adja: 1/10
Packers adja: 1/12 + 3/75

Kicsit tanácstalan helyzetben volt a Denver, így jól jön nekik az extra pick a pár helyes lecserélését. Gutekunst – mint már láttuk is – nagyon szeret mozogni a drafton. A Packers GM joggal tarthatott attól, hogy akár a Broncos, akár a Bengals lecsap TJ-re, hisz Denverben nincs is igazán rendes TE, Cincinnatiben pedig hiába van Eifert a rosteren, pályára csak szökőévente tud lépni.

A Packers bár megtartotta Grahamet az idei szezonra is, Jimmy New Orleans óta adós a jó játékkal. Rodgers pedig Finley óta vár egy top TE-re, akit most meg is ad neki a GM. Hockenson a következő instant All-Pro potenciállal rendelkező emberem idén. Régóta nem látott TE tehetség, aki mellett Graham mehet valóban “elkapó” feladatkörbe. Bár WR is szóba jöhetett volna, a sok fiatalnak van így egy éve megmutatni mit tudnak, míg az Adams – Hockenson – Graham sor így is elég félelmetes lehet különösen a red zone-ban.

 1/11 Cincinnati Bengals
 Jonah Williams
 OT, Alabama

Andy Dalton nem az az irányító, aki képes rossz fal mögött játszani, pedig ez az egység nem jó. Williams posztja kissé kérdéses az NFL-ben de a Bengalsnál, ez csak rajta fog múlni. Akár RG-be, akár RT-be is beverekedheti magát a training campben, hisz egyik poszton sincs átugorhatatlan tehetség előtte. Sosem sexy pick egy támadófalember, főleg ha az nem LT, de sokszor okozhatnak “váratlanul” nagy javulást a támadójátékban (lásd Colts).

1/12 Denver Broncos
D.K. Metcalf
WR, Ole Miss

Fangio védelmébe annyira illett volna White, hogy én sajnálom, hogy nem maradt bent nekik. Az eredeti helyükön talán ők is Hockensont húzták volna be, de ebbe a csapatba több értéket képvisel plusz egy második napos pick, mint egy újonc TE. Azonban célpont nélkül így sem marad Flacco. A draft és az utóbbi évek egyik legmegosztóbb játékosát húzhatják ki Denverben. Konszenzus, hogy az első elkelt WR lesz idén (néha én is elhiszem, néha nem), de az tény, hogy ha valaki beleszeret a benne rejlő potenciálba, akkor ezen a helyen már bőven értékén is lehet. Flaccóban pedig én még látok annyit és vélhetően a denveri vezetőség is, hogy ha kap fegyvert akkor újra képes lehet jó játékra.

 1/13 Miami Dolphins
 Cody Ford
 iOL, Oklahoma

Adná magát egy QB pick, sőt elsőre még be is írtam, de aztán átgondolva ez a Dolphins inkább tankol egy évet, mintsem ugrik bele egy kétséges projektbe. Egyetemen Ford RT volt, de az NFL-ben lehet, hogy be kell majd mozogjon. Azonban James távozása után még az sem kizárt, hogy maradhat RT a következő szinten sem. Ha egy csapat tankol, akkor amúgy is érdemes a falakat foltozni, hogy majd egy jövő évi fiatal irányító előtt legyen legalább némi védelem.

 1/14 Atlanta Falcons
 Greedy Williams
 CB, LSU

Komoly fejtörés volt a CB vs. Edge rusher kérdés, de Beasley kap még egy esélyt és Clayborn is visszatért, így bár nem a legminőségibb az egység, közel megvannak. Trufant mellé azonban sokkal égetőbbnek éreztem egy igazi szélső CB-t. Quinn rendszerébe pedig tökéletesen illik Williams. A sebességét igazolta a combine-on, harcossága és jó emberező képessége pedig jó hasznára lesz a Falconsnak, ha lesz kedve focizni.

 1/15 Tampa Bay Buccaneers
 Clelin Ferrell
 EDGE, Clemson

Floridában mar azzal elégedettek lehetnek, hogy Burce Arians visszatért a focihoz és személyes ügyként kezelve fel akarja karolni Winsont. Ehhez hozzájön még, hogy egy nagyon jó üzlet révén jövőre két első körös pickkel fog rendelkezni a csapat, míg idén is sikerült egy remek játékost draftolni. Ferrell elég under the radar játékossá vált az elmúlt hónapokban. Pár combine sztár mögé sokkal jobban beállt a média, míg ő szimplán csak hozott egy közepes szintet a felmérőkön. Azonban sokan elfelejtik, hogy nem laboratóriumi körülmények között kell majd az NFL-ben eredményesnek lenni, ha pedig focizni kell, Ferrell az egyik legjobb idei edge rusher. Kevésbé atletikus, mint az eddigi játékosok a posztján, de egy true 4-3 DE, akinek az ereje is megvan a poszthoz.

 1/16 Pittsburgh Steelers
 Devin Bush
 LB, Michigan

Panthers adja: 1/16
Steelers adja: 1/20 + 3/83 

Két első napos LB tehetség van idén és lassan már csúszásnak lehet nevezni, hogy Bush még bent van. A Steelers Shazier drámája óta keresi a megoldást a posztra, és végül most meg is találták. Bush – akárcsak White – emberfeletti combine-t nyomott le és repítette magát az első kör első felébe. Igazi modern LB, remek atletikai képességekkel rendelkezik, igazi sideline to sideline LB, aki bárhova oda fog érni, jól blitzel és főleg egy erős, fizikális DL mögött élhet meg leginkább. Ez adott Pittsburghben így tudja majd feledtetni, hogy a poszthoz képest kicsit méret alatti a felépítése.

 1/17 San Francisco 49ers
 Marquise Brown
 WR, Oklahoma

Lehet harsogni, hogy reach, de emlékezzünk vissza 2 éve a top 10-ben kiment a Williams – Davis – Ross hármas. Az elkapó értékes, ami felülír sok más szempontot. Hollywood Brown egy új Tyreek Hill lehet. Borzasztó agilis, gyors játékos, akinek csak add a kezébe a labdát valahogy, ő majd megcsinálja a többit. Hasra nem kell esni a 49ers elkapósorátó, így bőven elképzelhető nálam egy ilyen “meglepő” pick.

 1/18 Minnesota Vikings
 Andre Dillard
 OT, Washington State

A poszt egyértelmű, a játékos kiléte lehet csak kérdés. Elérhető még több top belső támadófalember is, de a class talán egyetlen igazi LT-jét nem lehet bent hagyni, ha idáig senki nem vitte ki. Nálam konkrétan a legjobb támadófalember idén Dillard, de a korábbi OT pickeknél nem LT-t kerestek a csapatok. Egy cél van idén Minnesotában: meg kell védeni Cousinst. Dillard az egész class legjobb passzblokkolója, mozgása sokszor nem is támadófalemberre, hanem akár futóra emlékeztet, olyan könnyed. Első naptól mehet a fal szélére, a többiek meg lebokszolják majd kinek hol lesz helye.

 1/19 Tennessee Titans
 Garrett Bradbury
 iOL, NC State

Az OL nem is néz ki olyan rosszul a Titansnél, azonban egy RG még kéne az egységbe, akit meg is találtak itt az első körben. Bradbury egyetemen center volt, így vagy neki vagy a jelenlegi kezdő Ben Jonesnak ki kell mozogni guardba de ha összeáll ez a támadófal a liga egyik legjobbja is lehet, amihez Garrett lehet az utolsó láncszem. Bradbury egyébként mint korábbi TE kevésbé erős, mint a legtöbbb belső támadófalmeber, de félelmetesen gyorsan mozog.

 1/20 Carolina Panthers
 Montez Sweat
 EDGE, Mississippi State

Az egészségügyi red flag még ha halvány is, csúszást okoz. Sweat esetében épp csak meg lett szellőztetve a szívprobléma és én akár még mélyebb csúszást is el tudok képzelni. Azonban ebbe a Panthersbe annyira kellene a passhsiettető, hogy némi rizikót be kell vállaljanak. Ha pályára tud lépni pusztító játékai lesznek. Tökéletes felépítés és olyan hajlékonyság, amit a gimnasztikai versenyeken sem sűrűn látni. Remélem, hogy eddig sem fog csúszni Sweat majd élőben, de sajnos elképzelhetőnek tartom, hogy megtörténjen, vagy akár lejjebb is.

 1/21 Seattle Seahawks
 DeAndre Baker
 CB, Georgia

Bár kicsit kisebb, mint azt Seattle-ben szeretik, Baker az a stílusú CB, akit imádni fognak a CenturyLink Fielden. Aggresszív, rögtön jammeli az elkapót és nem engedi levegőhöz jutni. Bár csak 5’11 magas, a tape-ken nagyobbnak tűnik. Futás ellen sem vonja ki magát a játékból és beleáll a szerelésbe. Észak-nyugaton kell a jó CB, mint egy falat kenyér és a játékstílusukhoz Baker illeszkedik talán a legjobban.

 1/22 Baltimore Ravens
 Christian Wilkins
 iDL, Clemson

Tépázott csapat lett ez a Ravens. Rengeteg helyre kéne játékos, de most végül egy mindig biztos DL pick mellett dönt a vezetőség. Bár jó volna edge rusher is, LB is meg megannyi más, a védőfalban sincsenek meg a kezdők. Wilkins pedig Brandon Williamsszel összeállva egy nagyon masszív és futás ellen pusztító védőkettős lesz.

 1/23 Houston Texans 
 Dalton Risner
 OT, Kansas State

Hasonlóan a Minnesotához, a poszt megkérdőjelezhetetlen. Watsonnak még talán 2 éve van ilyen támadófal mögött, szóval nem csak az első, de akár még a második körben is simán jöhet alapanyag a támadófalba. Risner RT-t játszott az egyetemen, a profik között emlegetnek guadot is és tacklet is. A Texansnál annak örülnénak a legjobban, ha egyszerre tudna mindkettőt játszani. Risnerre sokszor bíztak húzásokat, könnyen mozog mégis erőszakos, aggresszív blokkoló ugyanakkor passz ellen is megállja a helyét. Utolsó két évében 0 sack-et engedett. A gyors edge játékosok indulnak ellene talán kisebb előnnyel, de aki csak erőből benyomni akarja annak fel kell kötnie a gatyáját.

 1/24 Oakland Raiders
 Noah Fant
 TE, Iowa

Mint mondtam, szerintem a Raiders hisz Carrban. Az elkapósor szépen fel lett a holtszezonban turbózva, ennek befejezésére pedig érkezne Fant is. Felépítésében TE, de sokkal inkább az Even Engram, Njoku vonalat képviselve egyfajta hybrid TE/WR. Nem feltétlenül halott dolog ha blokkolnia kell, fejlődött is a játék ilyen elemében, de karrierje elején inkább passzjátékban fog feltűnni. Adottsága, atletikussága megvan, hogy egy igazi offensive weapon legyen.

 1/25 Philadelphia Eagles 
 Rashan Gary
 EDGE, Michigan

Sokak szemében Gary érthetetlen lehet, hogy lehet még itt bent. Nem titok, hogy kifejezetten nem szeretem és egy jövőbeli bustot látok benne (fel lehet írni és a szememre vetni 2-3 év múlva ha mégse, tévedtem már nagyobbat is). Bár szerintem nem lesz olyan hamar kihúzva, mint sokan várják, az ekkora csúszást se tartom reálisnak. Viszont eddig nem volt olyan csapat aki megengedhetett magának egy ilyen (az én szememben) kockázatos picket. Gary egy atletikus szörnyeteg, de sokszor tűnik úgy a tape-eken, hogy hamar feladja a játékot, nem teszi oda magát teljesen, nem vetődik a labdásra mindenáron. Ha el akar kezdeni valóban focizni és tudják motiválni/tanítani nagy fogás is lehet. Nem szeretem a kliséket de ide nagyon illik a boom or bust pick.

 1/26 Indianapolis Colts
 Byron Murphy
 CB, Washington

Hogy, hogy nem a draft legjobb cover CB-je jutott az NFL legtöbbet zónázó csapatához. Van CB a Colts rosterén, ki tudnak állni ha arról van szó, de Murphyhez hasonló tehetség nincs közöttük. Bakerhez hasonlóan ő is kisebb mint az ideális, de 2019-ben már sokkal fontosabb, hogy veszélyes legyél a labdára. Murphy pedig igazi ball-hawk CB, aki fog engedni elkapásokat, TD-ket is, de mindig ott lesz a levegőben, hogy lelopja a labdát. Remek ösztönei vannak és fegyelmezett a zónafeladatokhoz. Imádnám Indianapoliban nézni a játékát.

 TRADE 1/27 Denver Broncos
 Drew Lock
 QB, Missouri

Raiders adja: 1/27
Broncos adja: 2/41 + 3/71 + 2020/R3 

Lock csúszik kicsit, a Raiders már megerősítette magát a szabadügynök piacon és a drafton is jött már két jó játékos, nekik nem nagy fájdalom kitrade-elni az első körből a harmadik pickjükkel. A Denver szemezett Lockkal már az első pickjénél is, de ott szerintem még nagyon korai lenne a választás látva Lock anyagát. Ide viszont főleg az 5. éves opció miatt talán megéri feljönni. Flacco megint verheti a fejét a falba, jött egy potenciális no1 WR a csapathoz, de ha 2 rossz meccse lesz úgyis mindneki az újoncot kiabálja majd a kezdőbe.

 1/28 Los Angeles Chargers
 Jerry Tillery
 iDL, Notre Dame

Nagyon elférne ebbe a csapatba egy jó támadófalember is, de ott eléggé elfogytak a tehetségek, így a csapat inkább a másik falat erősíti. Mebane öreg már mint az országút, Jones pedig a 300 eddigi snapjével sem biztató megoldás. Tillery egy nagyon furcsa prospect, magas nagyon hosszú végtagokkal és kissé nyurga alkattal. Méretéhez képest meglepően fürge és könnyed a mozgása. Erőből ki lehet venni a játékból, de viszonylag széles pass rush repertoárja van és gyorsasága, hosszú kezei miatt komoly nyomás kifejtésre képes belülről. Ha sikerül kicsit megerősödnie, könnyedén lehet a liga egyik nagy sztárja pár éven belül.

 1/29 Kansas City Chiefs
 Nasir Adderley
 S, Delaware

Amint ide értem a sorban, kerestem kik az elérhető passzsiettetők, de mivel senki sem maradt, az elsődleges terv ugrott. Kéne LB is, de az idei két első körös tehetség már rég kiment, más meg nincs. CB-n is gondolkoztam de a második kör végén lévő dupla pickkel inkább vinném, akiket most is lehet. Néztem lecsere lehetőséget is, de nem volt kiért feljönni. Így pedig a Chiefs elindít egy kisebb safety runt. Jött Mathieu a szabadügynök piacon, aki mivel inkább a boxhoz közel szeret, játszani egy igazi single high párt hoztam mellé. Remekül olvassa a játékokat és gyorsan reagál rájuk, így mindenhova oda tud érni. A kis iskola és a gyengébb ellenfelek miatt viszonylag nagy ugrás lesz neki egyből az NFL egyik legnehezebb szerepkörébe belépni, de itt már bőven jó érték. Nem írok rá egyből All-Pro potenciált, de én kifejezetten kedvelem a játékát és 1-2 éven belül simán lehet a liga egyik legjobbja a posztján.

 1/30 Green Bay Packers
 Deionte Thompson
 S, Alabama

Fogják a fejüket Green Bayben. Épp az orruk elött ment ki a kiszemelt, de mivel elég telített még a piac, bőven van kiből választani. Rapp is opció lehet itt, a kérdés hogy Amost hol szeretné játszatni a csapat. Ha Amost a boxhoz közel fogják szerepeltetni (szerintem igen) akkor Thompson a jó megoldás. A volt bama védő Adderley-hez hasonlóan küldhető egyedül mélyre, van benne tapasztalata. Be tudja játszani a pálya egészét és a labdára is veszélyes. Emberezési és szerelési képességein még van mit javítani, így mondhati egy az egyben át tudná venni a csapatnál azt a szerepkört, mint az egyébként szintén korábbi bama S Clinton-Dix hagyott hátra elcserlélése után.

 1/31 Los Angeles Rams
 Chris Lindstrom
 iOL, Boston College

Távozott Saffold és pótlása eddig megoldatlan volt. Lindstrom már a 7. támadófalember, akit első körben választok, de lassan az NFL csapatok is megértik, hogy nem lehet félmegoldásokkal nekimenni egy szezonnak, ha komolyak a céljaid. Lindstrom egy kiforrott prospect – ritkán látni ilyen méret, atletikusság, mozgékonyság és kész technika kombinációját – jól tudja tükrözni a mozgékonyabb védőket is. Futásnál nem az a gyilkos mentalitású játékos, akikről minden meccs után látványvideókat lehet összerakni, de megvan mindene egy sikeres NFL karrierhez. A Ramsnek pedig szüksége van a konzisztensen jó támadófalra.

 1/32 New England Patriots
 N'Keal Harry
 WR, Ole Miss

Nincs már Gronk, Edelman már tavaly is egyedül volt, így mindegy hogyan, de célpontokat kell adni Bradynek! Brown talán jobb prospect mint Harry, de a Patriotsnak nem slot elkapó kell. Harry nem a leggyorsabb WR idén, de óriási elkapósugarat biztosít és fizikális az elkapási ponton. Adottságaihoz képest meglepően jó az elkapás után, sok yardot tud szerezni.

 

Maradt bent pár top név mint Jacobs, aki az idei legjobb RB, és ezzel együtt futó nélkül ment le az első kör, ami visszanézve kicsit meg is lepett. Simmons, aki talán top10-15 tehetség is lehetne, de a sérülése miatt első szezonjában talán pályára se tud majd lépni, ami sokszor okoz komoly csúszát. AJ Brown pedig sokaknál akár a legjobb idei elkapó is lehetne, itt most nem kelt el, de első körös tehetség.

A draft elején kicsit szembementem a main stream elképzeléssel, de ha fogadni kellene, talán én is inkább arra tennék, hogy Murray lesz az 1/1 a Cardinalsnál. Ugyanakkor látok egy ilyen forgatókönyvet is kibontakozni. A Giants -> Murray kapcsolat nagyon érdekes lenne. Akár 1/1-re is élhetne a felcsere, de azokat általában nem a draftnapon szokták bejelenteni.

Személyes kedvenc játékos – csapat találkozásaim az Oliver – Bills, Hockenson – Packers, Bush – Steelers, Risner – Texans, Murphy – Colts voltak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!