Connect with us

Hír

Gettleman: Két csapat is elvitte volna Daniel Jonest 1/17 előtt

A legtöbben nem fogadták valami jól, hogy a New York Giants 1/6-ra a Duke irányítóját, Daniel Jonest választotta, aki így a második legmagasabban elkelt QB volt a 2019-es NFL Drafton. Sokak szerint elérhető lett volna 1/17-re is, azonban Dave Gettleman general manager saját állítása szerint tényként tudja, hogy ez nem lett volna így, és két csapat is elvitte volna Jonest, mielőtt újra sorra kerültek volna az óriások.

Tényként tudom, hogy két csapat is elvitte volna Jonest 1/17 előtt. Nem volt egyszerű feladnom Josh Allent, nagyon nehéz döntés volt. De ennyire sokat gondolok Daniel Jonesról és a jövőjéről NFL-irányítóként.

Közben az is kiszivárgott – valószínűleg a Giants oldaláról -, hogy a Denver Broncos és a Washington Redskins lett volna ez a két csapat. A Redskinsről lehetett hallani ilyen pletykákat egyébként, így ez nem teljesen meglepő, habár az jó kérdés, hogy ha Haskins és Jones is elérhető lett volna, akkor melyiküket választják. A Broncos már érdekesebb, az ő oldalukról semmilyen pletykát nem lehetett hallani Jones kapcsán, ami persze nem jelenti feltétlen, hogy nem is akarták volna.

Persze ha tényleg igazán szerették volna megszerezni Jonest, akkor felmozoghattak volna a Giants elé, hiszen nem volt nagy titok, hogy a Giants szereti Jonest. Igazából mindegy is, hogy hol választotta a Giants, mostantól úgyis csakis az számít majd, hogy hogyan teljesít az új irányító. Ha sztár lesz, akkor utólag mindenki megkövetheti Dave Gettlemant, ha pedig nem válik be, akkor minden bizonnyal ígyis-úgyis féltheti az állását a Giants general managere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!