Connect with us

Magyar foci

Hatalmas hátrányból fordított a Cowbells a Steelers ellen

A HFL második fordulójának harmadik és egyben utolsó mérkőzésén a tavalyi döntős Miskolc Steelers látogatott a Budapest Cowbellshez, hogy szépítsen mérlegén a Wolvestól elszenvedett vereség után. A Cowbells a Kijevet felülmúlva második győzelméért indult harcba, a dolgok azonban koránt sem úgy indultak, ahogy azt a hazaiak szerették volna. Czirók Márton kezdett a sérült Váry Tamás helyén, de nem igazán találta meg vele a ritmust a csapat, a Steelers pedig az első negyedben jól focizva harcolt ki 21-0-ás eredményt.

Ekkor váltott a Cowbells, Váry ment be irányítani, a mérkőzés dinamikája pedig merőben megváltozott. A Cowbells offense ritmusba került, a védelmük pedig semlegesíteni tudta Andre Whyte-ot és a Jeremy Dixont, aki ezúttal sem mutatott kiemelkedőt passzjátékban. A hazaiak hamar visszakapaszkodtak, de a touchdownok után sem a rúgások, sem a kétpontos kísérletek nem működtek, de végül így is sikerült megszerezniük a győzelmet. Mindezt úgy, hogy öt turnovert is vétettek, amivel a Steelers nem tudott érdemben élni és az első negyedben feltett huszonegy pont után már egyet sem tudtak szerezni, miközben a fővárosi csapat feltett 38-at.

A következő fordulóban a Budapest Cowbells Nyúlra látogat, hogy a 0-2-es mérleggel álló Győr Sharksszal mérkőzzön meg, a Miskolc Steelers pedig otthon játszik majd a szintén nyeretlen Kijev Capitalsszal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!