Connect with us

Hír

JJ Watt nem gondol a visszavonulásra

A sérülései után csúcsformában visszatérő JJ Watt nemrég töltötte be a 30-at, így megkérdezték tőle, hogy elgondolkodott-e a visszavonuláson. A Texans extraklasszis védője elmondta, reméli, hogy a sérülések miatt kihagyott időt a javára tudja fordítani, és ha már ezalatt nem kapott ütéseket, ennyivel tovább is tud majd játszani.

 

 

Watt 2011-ben első körös pick volt, a 2016-os szezonig minden meccsen pályára lépett. A liga messze legjobb védőjeként ez idő alatt 68,6 sacket szerzett (90 meccs alatt) és háromszor lett az év legjobb védője. 2016-ban és 2017-ben viszont csak nyolc meccsen lépett pályára, és olyan hangokat is lehetett hallani, hogy visszavonul.

 

A kiváló pass rusher ugyanakkor leküzdötte a nehézségeket, tavaly 16 meccsen 16 sacket szerzett, a szerződése pedig még három évig érvényes, ez idő alatt 48 milliót kereshetne, ami a mai árakhoz képest kifejezetten baráti (18 millió/év). Kivágni aligha vágja ki a Texans, és ki tudja, talán egy hosszabbítás is kinézhet neki, ha így folytatja. Ha pedig neki és nekünk is szerencsénk van, akkor a sérülések miatt kihagyott két évvel ki tudja tolni a karrierjét, és még sokáig láthatjuk a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!