Connect with us

Hír

Lejárt a határidő, mi lesz Wilsonnal?

Lejárt a Russell Wilson és ügynöke által megszabott április 15-ei határidő a Seattle Seahawksnál, hiszen már a nyugati parton is átfordult a naptár 16-ára. A hírek szerint Wilson ügynöke ott van Seattle-ben és az este folyamán nagyon dolgoztak a szerződésen, a jelek szerint egyelőre nem sikerült megegyezniük.

Peter King szerint a tegnapi határidő egy “most vagy soha” típusú deadline volt, aztán persze kérdés, hogy ez mennyire igaz. Ian Rapoport szerint kinti idő szerint késő este volt még optimizmus a szerződés összehozására, de ez egyelőre nem jött össze. Nagy kérdés, hogy Wilson ügynöke hajlandó-e ma, és a későbbiekben is tárgyalni a csapattal, vagy tényleg komolyan gondolja az irányító, hogy akkor nem megy bele semmibe, aztán vagy elcserélik, vagy jön a franchise tag.

A hírek szerint egyébként nem volt reális opció a fizetési sapkához kötött fizetés, ellenben nagyon nagy számokat tartalmazna a szerződés hagyományos struktúrában. Már amennyiben összejönne a dolog – amit a mesterségesen megszabott határidő lejárta ellenére nem zárhatunk ki.

Ahogy a fenti képen látszik, Wilson egyébként ott volt a csapat edzésein a holtszezonbéli program kezdetén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!