Connect with us

Érdekességek

Másfél hónapot tölt távol saját stadionjától a Raiders és a Buccaneers is

Néha furcsa dolgokra képes az NFL-menetrend. Idén például jól kiszúrt a Buccaneers, a Raiders és a Chargers szurkolóival is, hiszen előbbi kettőnél hét-, utóbbinál pedig hat hétig várhatnak a drukkerek arra, hogy ismét hazai pályán lássák szeretett csapatukat. A Raiders fanatikusait ezzel fekészítik kicsit a vegasi költözésre, a Chargersnél pedig amúgy sem találkozunk sok hazai szurkerrel.

A Raiders két hazai meccsel kezdi a szezont, a szeptember 15-ei Chiefs elleni rangadó után viszont legközelebb november 3-án a Lions ellen játszik hazai pályán. Ez másfél hónap, azaz hét forduló. A harmadik körben Minnesotában vendégeskednek a kalózok, majd a Coltshoz látogatnak. Utána jön egy “hazai” meccs Londonban a Bears ellen, majd jön a bye week, utána a Packershöz és a Texanshoz utaznak.

A Buccaneersnek egy héttel később kezdődik ez a széria. A szezon első három meccséből kettőt otthon játszanak Winstonék, azonban utána utaznak a Ramshez és a Saintshez (különösen nehéz), majd Londonban fogadják a Pantherst. Utána bye week, majd Tennessee-be, végül Seattle-be látogatnak. Így szeptember 22 után legközelebb november 10-én játszanak saját stadionjukban. A londoni mellett a két nyugati parti túra különösen megnehezíti ezt a 7 hetes időszakot.

A Chargersnek egy hatmeccses szériája lesz otthonától távol. November 3-án a Packerst fogadják Riversék, majd legközelebb december 15-én játszanak ismét a saját otthonukban, akkor a Vikings érkezik látogatóba. A kettő közötti 42 napban játszanak Oaklandben, Denverben, Jacksonville-ben és Mexikóban is, plusz ugye a bye week a külföldi találkozó után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!