Connect with us

Hír

Thielen 64 millió dollárral lett gazdagabb

A Minnesota Vikings megegyezett Adam Thielennel egy négy éves, $64 milliós hosszabbításról. A kontraktus ösztönzőkkel együtt $73 millióra rúghat és $35 millió garantált belőle valamilyen formában. Thielennek még két év volt hátra meglévő szerződéséből, “új pénzben” évi $16 milliót keres majd, de összesen a hatéves szerződésén $77,5 milliót, azaz évi $12,9 milliót.

Thielen 2013-ban érkezett a ligába draftolatlanként, öt év alatt 293 elkapást, 3897 yardot és 17 TD-t rakott fel a táblára. Az utóbbi két évében átlépte az 1000 yardos határt és Pro Bowler is lett. Tavaly 113 elkapással, 1373 yarddal és 9 TD-vel örvendeztette meg a Vikings szurkolóit.

A minnesotaiaknál így legalább 2021-ig szerződés alatt áll az alábbi mag: Adam Thielen, Stefon Diggs, Danielle Hunter, Anthony Barr, Eric Kendricks, Linval Joseph, Harrison Smith, Riley Reiff, Shamar Stephen, Mike Hughes.

A Vikings így két elkapójának, Thielennek és Stefon Diggsnek, illetve az irányító Kirk Cousinsnak évi $45 milliót fizet, így várhatnánk, hogy a passzjáték domináljon, azonban Mike Zimmer többet szeretné futtatni a labdát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!