Connect with us

Hír

Vihar jön Nashville-ba, megzavarhatja a draftot a villámlás?

Amikor vihar érkezik egy NFL-mérkőzés térségébe, akkor a villámlás veszélye miatt felfüggesztik a találkozót, a játékosok bevonulnak az öltözőbe, a nézők pedig biztonságosabb helyre menekülnek a stadion belsejébe. Na de mi van akkor, ha egy ilyen vihar épp az NFL Draft helyszínén csap le, amit ráadásul szabadtéren rendeznek?

Mert hogy épp vihar és villámlás várható mára Nashville-ben helyi idő szerint délután 1 óra és hajnal 1 óra között, “valószínű” és “alkalmi” előrejelzésekkel.

És mi történik vajon ilyen esetben? Az NFL-nek állítólag van terve.

Ez az NFL. Minden időjárási körülmény között játszunk, akár esik, akár fúj, de ha biztonsági kockázat van, akkor van tervünk. Dolgoztunk már hasonló helyszíneken, a vészterveinknek is vannak vésztervei.

Jó eséllyel ilyen esetben egy beltéri helyszínre költöztetnék az eseményt és a kinti képernyőkön tájékoztatnák a nézőket, hogy vonuljanak biztonságos helyre. Az NFL-nek szerencsére nem kellett még ilyen esetet megélnie, korábban ugyebár a Radio City Music Hallban tartották az esményt beltéren, az utóbbi években pedig szerencséje volt a ligának az időjárással. Idén viszont összejöhet egy ilyen vészforgatókönyv.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!