Connect with us

Érdekességek

A papírforma szerint 0-16-os lesz a Cardinals

Kijöttek az oddsok a 2019-es NFL-szezon meccseinek nagy részéhez, és a fogadóirodák szerint a Cardinals mind a 16 mérkőzésén underdog lehet. Vagyis, ha teljesül a papírforma, 0-16-tal fejezi be a szezont a tavalyi 1/1-es.

 

Mióta 16-meccses az alapszakasz, mindössze 20 csapat kezdte meg a szezont úgy, hogy a fogadóirodák minden meccsükön vereségre számítottak. A Cardinalst egyelőre a Lions elleni hazai és a Rams elleni idegenbeli nyitómeccs menti meg attól, hogy a 21. legyen. Előbbi esetében a fogadóirodák szerint 50-50 százalék az esélye van mindkét csapatnak a győzelemre – de ez még Patrick Peterson eltiltása előtt volt így →, a 17. heti zárómeccsre pedig egyszerűen még nem jöttek ki az oddsok, bár így is minimális az esély arra, hogy bárki a Cardinalst tartsa esélyesnek a szezon előtt.

 

A Cardinals sorsolása rendkívül kellemetlen. A verhető csapatok – Bengals, a Bucs, Giants – ellen idegenben lép pályára, kétszer játszik a tavaly PO-ba jutott Seahawks-Rams duóval, az NFC-ből a South-t kapta meg (Saints, Falcons, Panthers), az AFC-ből pedig a North-t (Steelers, Ravens, Browns).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!