Connect with us

Érdekességek

Aggódhat Jared Goff a fala miatt?

A Los Angeles Rams nagy erőssége a támadófala volt a tavalyi évben, hiszen óriási lyukakat nyitottak Todd Gurley-nek és jól megvédték Jared Goffot. A két tackle poszt továbbra is rendben lesz a csapatnál Andrew Whitworth és Rob Havenstein miatt, azonban a fal belseje teljesen átalakul – visszavonult John Sullivan és távozott Roger Saffold -, így aggódhatnak a szurkolók, hogy ez a változás mennyire lesz sikeres.

A három kezdő belső támadófalember jelenleg Austin Blythe, Brian Allen és Joe Notebooom – ne aggódjatok, nem csoda, ha esetleg nem ismeritek őket. Hármójuknak összesen 18 kezdő meccse van 5 szezon alatt. Blythe már tavaly játszott kezdőként a csapatnál, azonban a 10. legtöbb nyomást és a 6. legtöbb QB hitett engedte a guardok közt a PFF adatai alapján. A center Allennek mindössze 35 profi snapje van, a bal oldali guard Noteboomnak pedig csupán 75.

[quote]Ez egyértelműen aggódásra adhat okot Jared Goffnak, akinek ugyan a negyedik legjobb volt a passer ratingje tavaly, ha nem volt nyomás alatt, ellenben 28. volt (a 38 kvalifikáló irányítóból) a passer ratingje, ha nyomás alá került. [/quote]

A Rams egyébként draftolt két támadófalembert idén, a harmadik körben Bobby Evans, az ötödikben pedig David Edwards érkezett, akiket persze ki lehet próbálni belül is, de elsősorban tackle-nek számítanak – jövőre pedig a nagy öreg Whitworth helyét is át kell vennie valakinek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!