About the author

8 Comments

 1. 1

  bjeela

  Én a helyében azonnal aláírnék mindent, amit elém tolnak, csak minél több legyen rajta a garantált rész, mert a srác egy potenciális kórházi páciens.

 2. 2

  apollo

  Itt csak az Eagles kockáztat. Ha Wentz továbbra is fél-negyed szezonokat játszik akkor nem tudnak szabadulni tőle, ha meg all-pro szinten superbowlba viszi a csapatot, akkor úgyis reklamálni fog a több pénzért és meg is fogja kapni..

 3. 3

  Bélabá a csótány

  Egyébként érdekes módon már K.D is kezdi ezt belátni :D

 4. 4

  katonadani

  melyik részt?
  Nyilván Wentz helyében aláírnám az évi 30 milliót azonnal :D
  Azzal meg már egyszerűen nincs energiám vitázni, hogy megér-e ennyit, vagy h elég jó qb-e vagy mittudomén

 5. 5

  vabu

  Elég unalmas már ezt hallgatni, hogy Wentz porcelánlábú, hogy egy két lábon járó sérülés vagy hogy potenciális kórházi páciens. Két sérülése volt eddig, de ebből nem következik egyenes arányban az, hogy idén se fejezi be a szezont. Egyesek úgy csinálnak itt mint ha más irányítók nem sérülnének meg. A teljesség igénye nélkül Big Bennek, Cam Newtonnak, Aaron Rodgersnek is számtalan kisebb-nagyobb sérülése volt/lesz.

 6. 6

  camillo 7777

  Teljesen egyetértek. Nyilván Carsonnak kell most egy jó szezon és nem jókor jöttek a sérülések, de azért ennyire erős túlzásba se kellene esni. Egy szalag szakadás után csomó statján sikerült javítani egy nehezen bemelegedő OL-nal, de ez ugye már “senkit” nem érdekel.

 7. 7

  Bélabá a csótány

  A kórház részt :D

 8. 8

  BenKoyack

  …csak nem mindegy, hogy azt a 1-2 sérülést 3 vagy 13 év alatt “szerzed be”, az utóbbiba benne van, az előbbi viszont már gyanús!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team