About the author

11 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Von Miller likes this.

 2. 4

  Tibor Cseh

  Ideje volt.Az êlet kicsit elhúzott a liga szabályozása mellett.

 3. 5

  LG

  Josh Gordon likes this ?

 4. 6

  pritek

  Tulajdonkeppen, ha nem konkretan szivas kozben tartoztatjak le, ami eleve rendorsegi ugy, akkor tok mindegy kene legyen. Ki bizonyitja be a torvenysertest vizeletmintabol?

 5. 7

  pritek

  Tulajdonkeppen, ha nem konkretan szivas kozben tartoztatjak le, ami eleve rendorsegi ugy, akkor tok mindegy kene legyen. Ki bizonyitja be a torvenysertest vizeletmintabol?

 6. 8

  Everlast77

  Nem igazán értek vele egyet, nem ez jó irány szerintem, és az üzenete az átlag emberek felé hogy csapódik le, az több kérdést vet fel.

 7. 9

  renningan

  A fű nem addiktív, sokkal kevésbé káros (egyáltalán káros?) az egészségre és a társadalomra, mint mondjuk a teljesen legális alkohol, és bár nyilván el lehet tőle durranni, de azt nagyon akarni kell (az ilyennek meg már úgy is mindegy, hogy mit és hogyan szív).

  Olvasgatom Calvin Johnson nyilatkozatait, akit péppé vertek a pályán, folyamatos fájdalomban él, és nem is tudná, mi lenne vele a fű nélkül. Akárhogy nézem, ez sokkal jobb, mint végtelen mennyiségű gyógyszer. Egyszerűen van egy olyan rossz, elavult, és többnyire rossz beidegződés, hogy “A fű rossz, értem”?

  Az átlagember nem vezet 100 ezer dolláros autókat, nem él 1,5 milliós házban, nem hord 20 kilós Fuxt, nem löveti ki a fülét gyémánt fülbevalóval stb. Eddig sem azért nem füveztek az emberek, mert az NFL-ben tilos volt, és aki eddig füvezett, vagy tervezte, hogy fog, nem ehhez igazítja majd. (az ittas vezetést is bünteti az NFL, ennek ellenére az átlag emberek isznak, vezetnek és balesetet okoznak)

 8. 10

  Everlast77

  “A fű nem addiktív, sokkal kevésbé káros (egyáltalán káros?) az egészségre”

  Hát ez nagyon nem így van, de minimum erősen megoszlanak a vélemények. Igen van olyan is amelyik azzal egyezik amit leírtál. És mielőtt, az ellenvélemények között bőven van tudományosan alátámasztott tény is, nem csak politikai, egyházi, civil…stb.
  Ugyanakkor az alkoholos résszel maximálisan egyetértek, ha az legális ez miért nem?

  “bár nyilván el lehet tőle durranni, de azt nagyon akarni kell”
  Ez sem igaz így, gyakorlatilag egyénenként változik kire milyen hatást fejt ki a THC, már igen kis mennyiségben is!

 9. 11

  Tibor Cseh

  Egyébként tényleg addiktív a fű,de nem úgy,mint az ópiátok vagy nagyon sok gyógyszer.Fizikailag nem okoz semmiféle tünetet,ha valaki nem jut hozzá.A használók leginkább az általa kiváltott állapotot szeretik és nem is feltétlen az intenzív “befüvezett” hatást,hanem az utána következõ lenyugvást,”kisimulàst”.Tudományosan még semmilyen káros hatást nem bizonyítottak,sõt egyre több tanulmány igazolja a hasznosságát.Az emberi szervezetben(de az állatoknál is) létezik egy endokannabinoid rendszer,aminek a receptoraiba úgy illeszkednek a különböző kannabisz molekák,mint kulcs a zárba.Valószínüsítik,hogy ez a szervezet legmagasabb rendű vezérlése,ezért van annyi jótékony hatása.Sajnos Magyarországon még mindig hülyítik az embereket ezzel a kábítószer meg veszélyes drog dumával.Angliában élek,itt szinte mindenkinek volt már tapasztalata fűvel,simán elhajtják a hülyeségeket károgókat.Nagyon könnyű hozzájutni,gyakran lehet érezni a szagát napközben is a városban.Szerintem itt már küszöbön áll az engedélyezése.Egyébkênt éves szinten nulla halálesetet okoz,utána lehet nézni a statisztikáknak.Mivel már visszaszorítani nem lehet,sok országban szép csendben megkezdték a termesztését orvosi célokra.Pl.Izraelben kb.3-5 milliárd! dolláros nagyságrendben.Az “eldurranás”pedig nem igazán tapasztalható.A füvet fogyasztók teljesen lecsendesednek,magukba fordulnak,legfeljebb röhögőgörcsöt kapnak,ha megkérdezi valaki tőlük,hogy mennyi az idő. :)))

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team