Connect with us

Hír

Big Ben: Túl messzire mentem, amikor Antonio Brownt kritizáltam

Antonio Brown és a Steelers között annyira megromlott a viszony a tavalyi szezon alatt, hogy a klasszis elkapót végül elcserélte a csapat a Raidershöz. A szakítás egyik oka a Steelers irányítója, Ben Roethlisberger volt, aki most egy KDKA-nak adott  interjúban elismerte, hogy túlzásba vitte Brown kritizálását.

 

 

Big Ben a Broncos elleni vesztes meccs után vette elő Brownt, mert szerinte azért dobott INT-t, mert az elkapó rossz útvonalat futott, majd kijelentette, hogy bárcsak JuJu Smith-Schusternek dobta volna a labdát. Emiatt Brown kiakadt, elmondta, hogy az irányító úgy viselkedik, mintha ő lenne a tulajdonos, akit még az edzők sem kérhetnek számon, és többnyire azóta is tart az üzengetés (bár inkább Brown részéről). Ezzel kapcsolatban mondta azt az irányító, hogy

 

Nagyon rosszul érzem magam a dolog miatt, és sajnálom a történteket. Talán túl messzire mentem a Denver-meccs után. Ha ez tette tönkre a barátságunkat és a kapcsolatunkat, akkor őszintén sajnálom, és azt kívánom, bárcsak visszacsinálhatnám.

 

Akárhogy is, ez már nem teszi meg nem történtté a dolgokat: a Steelers rengeteg halott pénz benyelése után, bagóért volt kénytelen elcserélni a liga talán legjobb elkapóját, aki egy contener csapatból az NFL egyik leggyengébb franchise-ához került. Bárki is volt a hibás, ezzel mindenki csak vesztett.

 

Közben Brown is reagált a dolgokra és kétarcúnak nevezte Big Bent.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!