Connect with us

Hír

BREAKING: Telvin Smith saját döntésből nem lép pályára 2019-ben

Telvin Smith, a Jaguars kiváló linebackere meghökkentő bejelentést tett, ugyanis Instagramján tudatta a világgal, hogy nem szándékozik pályára lépni 2019-ben, mivel rendbe akarja tenni életét.

Egyszer egy bölcs edző mondta nekem, hogy ahhoz, hogy egy ember a legjobbját nyújthassa, rendbe kell hozza az életét. Most arra van szükségem, hogy eltávolodjak a focitól és rendbe hozzam az életem. Magamra, a családomra és az egészségemre kell koncentráljak. Köszönök minden támogatást, amit kapok, és amit nem kapok. Csak azt szeretném kérni, hogy tartsátok tiszteletben a döntésem, hogy nem focizom ebben a szezonban. Tudom, hogy voltak pletykák az elcserélésemről, de Jacksonville-ben kezdtem el a karrierem, és amikor elhatározom, hogy abbahagyom, akkor is itt leszek.

Az NFL történetében mindössze 13 játékos volt képes arra, hogy 100+ tackle-t szerezzen első öt szezonjában, Telvin Smith közéjük tartozott. Emellett ő az egyetlen játékos, akinek az utóbbi három szezonjának mindegyikében összejött 100 tackle, 2 interception és 1 összeszedett fumble – összehasonlításként 15 játékosnak sikerült ezt a számsort összehoznia az utóbbi három év valamelyikében (!).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!