Connect with us

Hír

Chirs Harris megkapta a fizetésemelését!

Fizetésemelést kapott Chris Harris, a Denver Broncos kiváló cornerbackje, aki eddig nem jelent meg a csapat edzésein a holtszezonban, keveselte ugyanis az idei $7,8 milliós fizetését szerződése utolsó évében. Hosszú távú kontraktust ugyan nem kapott, idén gazdagabb lett, ugyanis $12,05 milliót kereshet majd 2019-ben. A szerződésében így megjelent egy úgynevezett reporting bónusz, $650 ezret keres majd, ha lemegy az OTA-kre és $600 ezret, ha az edzőtáborban is részt vesz.

Nagyon tiszteltjük Christ, mint játékost mindazért, amit a szervezetünkért tett. Ez a fizetésemelés megmutatja, mennyit ér nekünk és hogy mekkora elvárásaink vannak felé erre a szezonra és remélhetőleg további évekre is.

– mondta John Elway.

Harris számára ez továbbra is azt jelenti, hogy jövőre mehet a piacra – életében először -, ahol megpróbálhatja kicsikarni az áhított $15 milliós fizetést. Egyelőre jól néz ki a jövő évi CB-piac, hiszen Harris mellett Aqib Talib, Marcus Peters, Byron Jones, Kendall Fuller és Bradley Roby is szabadügynök lesz többek közt – aztán meglátjuk, kiket igazol vissza csapata addig.

Harris már nyolc éve a Broncos tagja, draftolatlanként második évétől volt stabil kezdő és négyszer jutott Pro Bowlba, egyszer első csapatos-, kétszer pedig második csapatos All-Prónak választották.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!