Connect with us

Hír

Dallasban jobban haladnak a tárgyalások Prescottal, mint Cooperrel

A Cowboys szeretne hosszabbítani irányítójával, Dak Prescottal és elkapójával, Amari Cooperrel is, a hírek szerint pedig egyikükkel sokkal jobban haladnak a tárgyalások.

Clarence Hill információi szerint sokkal előrehaladottabbak a Prescottal folyó egyeztetések, mint a Cooperrel folyók. Minden valószínűség szerint Dak Prescott lesz a Cowboys történetének legjobban fizetett irányítója évi $30 millió körüli összeggel. Jerry Jones is ráerősített erre, aki szerint komfortosak ennyi pénzt fizetni a QB-nak. A 25 éves, korábbi negyedik körös választott négy éves, összesen $2,72 milliós szerződése utolsó évébe lép.

A Cooper-szerződés minimuma valószínűleg évi $16 millió körül kezdődne, de a hírek szerint Cooper elvárási “sokkolóan magasak”. Ha ez így marad, akkor jöhetne egy franchise tag nagyjából $18 millióért, valószínűleg ez az elkapó tárgyalási alapja is, a Cowboys viszont a jelek szerint sokallja ezt. Nem teheti meg viszont a csapat, hogy az első körös pick feláldozása után elengedi Coopert, aki sokat lendített a támadósoron érkezésével. A 24 éves, korábbi 1/4-es választott szintén szerződése utolsó évébe lép, bár ő sokkal többet keresett karrierje során Prescottnál ($22,7 millió), ráadásul idén ötödik éves opcióján még $13,9 milliót fog keresni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!