About the author

10 Comments

 1. 1

  Hurrá Torpedó

  Beleírhattátok volna a cikkbe, így most utána kellett gugliznom, hogy a jóember 5. éves opciója kicsit több mint 7 milla lett volna, és nyilván a csapat szerint annyit nem ért, ezért nem hívták le az opciót. Mivel visszaigazolták, gyaníthatóan tényleg sokkal olcsóbban tették mint 7 millió. El tudom képzelni egyébként hogy nem csak 1 évre igazolták, mélyítésnek oké az ürge.

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Csak kapkodom a fejem. Az ellenfelek meg fogják a fejüket. A tavalyinál erősebbek. Az biztos.

 3. 3

  Bryan

  Ez így nem lesz jó, túl problémamentes és túl jól alakul eddig az offseason. Nem ehhez vagyunk szokva :-D

 4. 4

  renningan

  Annyit egyébként érne is, de mivel a draft jó volt DT-kből, így aki akart, szerzett onnan.

 5. 5

  wolandrule

  A Jets el is akarja cserélni Bellt. Te itt nem fogsz tudni szaladgálni kisfiam. :)

 6. 6

  Vicgeordie

  Támadófalát? :) (amúgy örülünk Vincent)

 7. 7

  Gáspár Bollók

  Igaz, hogy nem ismerem a kiegészítő embereket, de ha a Pats leigazol, bárkit, akkor az hú de nagy fogás (mármint a szurkolók körében). Pedig a Patsben egyetlen nagy fogás van (volt), Bill bácsi. De az tényleg nagy.

 8. 8

  csak ezt ne

  Az idei végső keret nagyon bizonytalan, hogy fog alakulni, de ezt egyáltalán nem rossz értelemben mondom. A 10 draftolt és 7 draftolatlan újonc mellett, a tavaly sérült listára került kvázi újoncok is csatlakoznak, és folyamatosan jönnek a szerintem jobbnál-jobb free agent kukázások is. Már most néhány poszton nagy harc ígérkezik, irányítók, futók, elkapók, TE-k mind létszámon felül vannak és a védelemben is vannak hasonló posztok, CB biztosan nem lesz ennyinek hely például, de most már a falból is kell majd húzni.

  Remélem nem a sérülések fogják eldönteni végül a keret helyeit, mint tavaly. Összességében elég megnyugtató jelenleg a helyzet, és még egy-két további komoly erősítés is beeshet.

 9. 9

  jimboy #SPALack

  Danny Shelton’s deal with the Patriots is for one-year with a signing bonus of $75,000, a base salary of $805,000 and bonuses/incentives worth up to $150,000. Cap charge: $1,001,875.

 10. 10

  John Rambo

  Bárcsak Josh Gordon is visszajöhetne!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team