Connect with us

Hír

Darrell Hendersonból Alvin Kamara lehet a Ramsben

A Rams a harmadik körben, a 70. pickkel választotta ki Darrell Hendersont, a Memphis futóját, azonban többször kiemelték, hogy ezt nem azért tették, mert Gurley-vel bármi baj lenne, hanem mert Henderson egy új színt hozhatna a támadósorba. Olyan színt, mint amilyet Alvin Kamara vitt New Orleansbe.

A Rams general managere, Les Snead mondta a csapat draft roomjában, hogy meg kell szerezniük Hendersont, mert ha nem teszik, akkor valaki lecsap rá és be fogja ellenük bizonyítani, hogy mire képes.

A memphisi srác egy Kamara-elemet visz a játékba. Ha ellenünk játszik majd, azt megérezzük.

McVay is úgy tűnik, örül a picknek.

Úgy gondoljuk, hogy egy specifikus skill setet hozhat a játékba, amivel elég egyedi dolgokra lehetünk képesek támadóoldalon. Ő volt az egyik kiemelkedő srác számunkra, úgyhogy izgatottak vagyunk vele kapcsolatban.

Hendersonnak 214 labdacipelése volt 1909 yardért a Memphis Egyetemeen, ami elég durva 8,9 yardos átlagot jelent. Nem kapott el különösen sok labdát (19 elkapás, 292 yard), de 15,5 yardos átlaggal tette mindezt. Ezen felül visszahordóként is használható és minden bizonnyal Sean McVay megtalálja majd a helyét a támadósorban.

Hétfőn kora reggel érkezik legújabb podcastünk, ahol az év újonca címre esélyes jelöltekről beszéltünk, és Henderson is helyet kapott közöttük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!