Connect with us

Hír

Dion Jordant már megint eltiltották

Dion Jordan úgy tűnt, hogy megváltozott. És ez talán igaz is, azonban most újra eltiltotta a liga Adderall használata miatt, ami a teljesítménynövelő szerek csoportjába tartozik az NFL-ben szezon közben (holtszezonban pedig tiltott szernek). Jordannek korábban volt engedélye a szer orvosi használatára, azonban ez az engedély lejárt, a szervezetében viszont megtalálták a szert decemberben és januárban is. A többszöri vétséget egy kalap alá vették és egyben rótták ki neki a 10 mérkőzéses eltiltást, így nem léphet majd pályára a 2019-es szezon nagyobb részében.

Jordan korábban teljesítménynövelő szerek miatt 4 meccses eltiltást kapott 2013-ban, tiltott szerek használata miatt pedig már többször is eltiltották, legutóbb egy teljes évre. Ennek ellenére Jordan azt mondja, hogy teljesen megváltozott korábbi önmagához képest, két éve nem nyújt alkoholhoz és drogokhoz sem, most csupán hibát követett el – elmondása szerint.

Jordan tavaly a Seahawksban játszott, 12 meccs alatt 22 tackle-t, 1,5 sacket és egy kierőszakolt fumble-t írhattunk fel a neve mellé. Jelenleg nincs csapata, elmondása szerint azért, mert tudtak a függőben lévő eltiltásáról, most viszont, hogy biztosak az információk, hamarosan csapatot fog találni, állítása szerint 8-10 gárda is érdeklődik iránta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!