Connect with us

Hír

Elcserélheti a Jets Le’Veon Bellt?

Miután átvette a hatalmat a csapatnál és kiderült, hogy Adam Gase nem igazán akarta Le’Veon Bellt, illetve fizetéshez mérten sokkal inkább szerette volna megszerezni Tevin Colemant – aki jobban is illik a rendszerébe -, előjöttek a pletykák, hogy ha találna vevőt a Jets, akkor akár el is cserélhetné frissen megszerzett futóját.

Kiderült az is, hogy Bell leigazolása leginkább a tulajdonosként tevékenykedő, egyébként CEO Chris Johnsonnak volt köszönhető, ő szerette volna megszerezni a nagynevű futót. Most pedig, hogy Gase megkapta a hatalmat és ideiglenes GM-ként tevékenykedik, illetve ő fogja kiválasztani a csapat general managerét, gyorsan változhatnak a dolgok.

De vajon ki és mennyiért cserélhetne Bellért? A Jets kifizetett Bellnek $12 milliót, ennyivel olcsóbban szerezhetné meg új csapata, azonban a következő két évben még így is $16 milliót kellene neki odaadni, négy év alatt pedig $40 milliót. A hírek szerint nem nagyon volt piaca 13-15 milliós évi fizetés körül, vajon 10 milliósnál lenne?

Egy relatíve kölcsönösen előnyös üzletet köthetne a Jets a Texansszal bevonva Jadeveon Clowney-t, akit látszólag nem akar megfizetni a houstoni alakulat, futóra pedig nagy szüksége lenne Bill O’Brienéknek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!