About the author

10 Comments

 1. 1

  András Riska Kiss

  Basszus! Valamikor a 7 órás meccs végén is be szoktam aludni, de így tuti, hogy a félidőben már bőr alól fogom nézni a meccseket! :D De ha így jobb lesz a nézettség akkor biztos megéri, csak így tényleg hulla lesz az ember hétfőnként egy jó 4-5 hónapig :D :D

 2. 2

  Balazs Simon

  csak a divisional körben lesz változás

 3. 3

  András Riska Kiss

  Igaz, ezen átsiklottam. :D :D Akkor csak pár hétig lesz így :D

 4. 5

  Hurrá Torpedó

  Nyilván azon is, hogy divisional round egy évben egyszer van, szóval még csak pár hétig sem?
  összvissz évi 1 db vasárnap, és 1 db hétfőt érint. igaz ezt egymás után, így bizonyos esetekben a két napi nem alvás kihathat még keddre is :)

 5. 6

  Zoltán Debreczeni

  Ez jobb. (te csótány. Jól szórakoztál mi? :) )

  https://youtu.be/dnn407iEdpg

 6. 7

  apollo

  Az mit jelent, hogy a Hail Mary-t sem lehet visszanézni? A bírók gondolom azért dönthetnek arról, hogy megnézik. A legtöbb sikeres Hail Mary erősen vitatható szokott lenni.

 7. 8

  Vicgeordie

  igen, elvileg arról szól a dolog, hogy nem dobhatnának rá piros zászlót, mert úgy minden szoros meccs visszanézéssel zárul(hat)na.

  ehhez elvileg meg fogják határozni a Hail Mary fogalmát (ennek kapcsán a PFT-n már olvastam olyan írást, hogy ezt elég nehéz lesz pontosan körülírni és hogyan fog majd Belichick olyan Hail Mary-játékokat kitalálni, ami a definíció szerint nem is Hail Mary és dobhatja rá a zászlót utána :)

 8. 9

  Tizenkettes

  Te már most is alszol. :DDDDD

 9. 10

  apollo

  Hát igen, mivel a Hail Mary nem létező fogalom, de ha definiálni kéne akkor valahogy úgy fogalmaznám meg, hogy a snap elindítása után lepörög az óra és utána vagy közben indul egy passz a célterületen belülre. De ez is érdekes jeleneteket szülne, hogy az irányító rohangál a labdával, hogy leperegjen az óra (Russel Wilson előnyben) és ne lehessen visszanézni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team