Connect with us

Hír

Flacco: Nyerni jöttem, nem mentorálni

Flacco még a draft előtt azt mondta, hogy nem igazn érdekli, ha a Broncos draftol egy irányítót, ő csak azzal foglalkozik, hogy a csapat a lehető legjobb legyen úgy, hogy ő az irányító. Most arról kérdezték az olasz csődört, hogy mit szól Lock kiválasztásához és hogy fogja-e őt mentorálni.

Ez Rich (Scangariello, támadókoordinátor) feladata. Neki ott kell lennie az irányítómeetingeken és figyelnie. Így fejlődhet. Sok dolog miatt kell aggódnom, megpróbálok kimenni a pályára és jól játszani. Nem aggódom a srácok fejlődése miatt vagy bármi. Ennyi az egész. Remélem, hogy fejlődik, de ez nem az én feladatam. Az én feladatom az, hogy futballmeccseket nyerjek ennek a futballcsapatnak.

Nem gondolom, hogy önző lennék, de néha annak kell lenni. Figyeljetek, Rich nagyon jó munkát végez a meetingeken, Drew pedig sokat fog tanulni tőle abból, ahogy beszél, majd ahogy látja, hogy hogyan csináljuk a pályán. Remélem tanul tőlem, mert az azt jelentené, hogy jól csináljuk a dolgunk és szórakozunk is közben. Tanulni fog abból, hogy látja, mi hogy csináljuk.

Flacco hasonló helyzetben volt tavaly Lamar Jacksonnal, akkor sem volt kenyere a mentorálás, a kezdőként töltött ideje pedig véget ért, mikor csípősérülést szenvedett, Jackson pedig sorra hozta a győzelmeket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!