Connect with us

Hír

Gregg Williams teljesen lekorlátozta Myles Garrettet

A Browns passzsiettetője, az 1/1-es Myles Garrett már tavaly is elég bivaly évet rakott le az asztalra. Képzeljük el, hogy mire lenne képes, ha nem csak két mozdulatra lenne korlátozva a reprtoárja!? Gregg Williams védőkoordinátor ugyanis azt a hülyeséget találta ki Garrett számára, hogy mindössze két pass rush move-ot használhat az ellenfelek megverésére…

Remélhetőleg idén több szabadságom lesz, hogy az a játékos legyek, aki szeretnék lenni. Gregg azt mondta, hogy “ezzel a két mozdulattal nyerj, nem akarok semmi mást látni tőled”. Elég nehéz az ember dolga mindössze két mozdulattal. Egyszerűen nem lehetsz ennyire kiszámítható. Lehetsz te bármilyen gyors vagy erős, de a speed chop és a power move nem mindig fog nyerni. Változatossá kell tenned, amit csinálsz. Néha beijesztő lépéseket kell tenned, néha spin move-ot kell alkalmazni, játszmákat kell játszanod. Szabadságra van szükséged, hogy több mindennel támadhasd az ellenfeleket, és ez nem mindig állt rendelkezésünkre.

– mondta Garrett.

Elég sok kritika érhette a Browns edzői stábját az utóbbi években és Garrett kordában tartása minden kritikát megérdemel. Lehet, hogy Freddie Kitchens ezért sem ragaszkodott – elviselhetetlen személyisége mellett – Gregg Williamshez az edzői stábban és cserélte le őt Steve Wilksre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!