Connect with us

Hír

Hogan: Nagyon szerencsés vagyok, hogy Bradyvel játszhattam

Chris Hogan három évet töltött el New Englandben, idén igazolt a Carolina Panthershez. Az elkapóban nem maradt keserűség amiatt, hogy a csapat nem tartott rá igényt, csak jókat tud mondani korábbi munkaadójáról.

 

 

Nagyon, nagyon szerencsés vagyok, hogy a valaha volt egyik, ha nem a legjobb irányítóval játszattam. A valaha volt egyik legjobb edző edzett, kiváló csapattársaim voltam, rengeteg barátot szereztem. Maradtam volna, de a csapat hozott egy üzleti döntést, amit teljes mértékben megértek. Élveztem az ott töltött időmet, és hálás vagyok mindazért, amit New Englandben kaptam

 

– mondta Hogan.

 

Az elkapó háromszor jutott Super Bowlba a csapattal, kétszer nyert is, így már most sikeresebb karriert tudhat maga mögött, mint az NFL-ben lévők legnagyobb része. Három éves bostoni karrierje alatt 107 elkapása volt 1600+ yardért és 12 TD-ért, valamint a rájátszásban is volt 34 elkapása, 542 yardja és 4 TD-je. Karrierje legjobb meccsét a Steelers elleni AFC-döntőn játszotta a 2016-os szezonban, amikor 9 elkapásból 180 yardot és két TD-t szerzett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!