About the author

5 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Csak egy dologba tudnék belekötni. A Patriots nem csak üzleti döntést hozott vele kapcsolatban. Nekem nagyon nem volt meggyőző a szezonban mutatott teljesítménye. A meccsenkénti átlag 2 elkapása meg 33 yardja nem az, amire BB csettintene. Ettől még egy jó kis iparos volt, aki megtette, amit az edzők kértek tőle.

 2. 2

  DrBaji Mihály

  Ha már ex-Patriots-os játékosok: mi van Blounttal?

 3. 3

  csak ezt ne

  Az első év -2016 – messze várakozáson felül sikerült. Akkor megvolt a kémia, mentek nagyon a felé dobott hosszúk, minden bejött. Abban az évben nem sokat játszott Gronk, így nagyon fontos szerep hárult rá, Mitchellel együtt kiemelkedő évet zártak. 2017-től kezdődtek a bajok, Cooks és Gronk eléggé elszívta előle a levegőt, és a megritkult kapcsolat TB-vel ráadásul nem is maradt elég hatékony, akkor leginkább Edelman WR pozicióját kapta meg, de Amendola sokkal jobb volt ebben. 2018-ra már jelentősen visszaszorult, Gordon és a többiek mögött, a rájátszásban elővették ugyan, Kansasben még volt egy parádés elkapása is, de a SB-on már semmi nem jött össze.

  Én nagyon bírtam a lelkes, odaadó és intelligens játékát, de reális volt most már megválni tőle, nagyon rossz volt a teljesítményének dinamikája. A mostani nyilatkozata is nagyon szimpatikus volt, pont amilyen az eddigi hozzáállása is, úgyhogy sok sikert kívánok neki a továbbiakra!

 4. 4

  cshemiv8

  Tavaly Lions volt,jelenleg szabad

 5. 5

  cshemiv8

  Kicsit puhább lett ahogy megszülettek az ikrei,családra már jobban koncentrált mint a focira.Meg legyünk öszinték Brady sokszor olyan labdákat dobott felé amit 2 OBJ sem kapott volna el.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team