Connect with us

Hír

Incognito visszatér?

Richie Incognito élettörténete elég sok fordulatot vett már. Jó kis játékos volt, mentális gondokkal küzdött, eltiltották, visszatért, visszavonult, ismét visszatért, kivágta a Bills, majd tavaly egyáltalán nem is játszott. A 35 éves guard most viszont a hírek szerint visszatérne és tegnap a Raidersnél volt workouton, ahonnan egyelőre szerződés nélkül távozott.

A szerződés azért sem jött létre, mert kiderült, hogy a liga információkat gyűjt Incognito tavaly augusztusi ügye kapcsán, amikor édesapja halála után a ravatalozóban balhézott, ami miatt 11 hónap próbaidőt és 90 nap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a múlt hónapban. Incognitónak ismét mentális egészségügyi vizsgálatokon kell részt vennie és nem ez az első eset, hogy ennek kapcsán kérdőjelek merültek fel.

Érdekes a Raiders részéről, hogy nagyon hangsúlyozták, hogy high character játékosokat draftoltak és ez rendkívül fontos volt a játékosbörze folyamán, de például a piacon leigazolták Votaze Burfictet, most pedig Incognito körül szaglásznak. Ez a két játékos egy rosteren elég érdekesen hangzik egyébként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!