Connect with us

Hír

Jay Gruden szerint a tesójának kellene a Hard Knocksban szerepelnie

Mindkét Gruden-edző által irányított csapatot kötelezheti a liga, hogy szerepeljen az idei Hard Knocksban, a Redskinsnél főedző Jay pedig el is mondta az ajánlását a nagyvilágnak. Természetesen nem magát ajánlja, hanem tesóját, a Raiders ugyanis rendkívül szórakoztató opció lehet.

Ha okosak, akkor Oaklandbe mennek. Komolyan, rendkívül szórakoztató lenne. Antonio Brown, Jon Gruden, Paul Guenther, Vontaze Burfict, Richie Incognito… Őrültek lennének, hanem az Oaklandet választanák.

Jay Gruden azt is elmondta, hogy ha mégis a Redskinsre esne a választás, akkor először biztos furcsa lenne, de megoldanák a helyzetet és így is elérnék a céljaikat az edzőtáborban. Persze hozzátette, hogy inkább jövőre csinálják majd velük a show-t. Amire persze jött az újságírói kérdés, hogy akkor jövőre sem tervez rájátszásba jutni? Hiszen ha bejutna a playoffba, akkor nem kötelezhetnék a csapatot a szereplésre. A válasz:

Ha nem jutunk be a rájátszásba, akkor valószínűleg én sem leszek itt, szóval….

Azt még nem tudni, mikor dönt az HBO, hogy ki szerepel majd a sorozatban, de a Redskins és a Raiders mellett a 49ers, a Lions és a Giants lehet opció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!